|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ngb ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 18:11 |
sayın doktorum merhabalar..oğlumla ilgili tavsiyelerinizle şimdilik sorunsuz ilerliyoruz da kızımla ilgili danışmak istediklerim var.31.10.2013 doğumlu kızım ;ölçümleri
3,200 kg 49 cm boy 35 cm baş çevresi idi.rutin aşı programı dışında dr kontrolüne götürmedim.maalesef formül süt destekli beslemek durumunda kaldım sütüm kesildiği için.5,5 aylıktı ek gıdaya başladım.8 aydan sonra tamamen kutu sütüne geçtim.tüm besin gruplarından yedirmeye çalışıyorum o gün bu gündür.demir ilacı hiç vermedim.d vit damla çok düzenli olmasada verdim.ek vitamin vermedim hiç.ön frontal 0,5 cm kadardı doğduğunda 8 aylıkken tamamen kapandı.açıklıktan ziyade baş çevresi artışının önemli olduğunu bildiğimden dert etmedim.başkaca önemli bi sağlık sorunu olmadı çok şükür 9 aylıktı yürümeye başladı.dişleri daha henüz çıkıyor görünen bir iki diş var.genel olarak keyifli, hareketli bi bebek.bugün ölçümlerini aldım: 10 kg boy 75-76 cm(ölçebildiğim) baş 46 cm... size sormak istediğim şu;yazılarınızdan 1 yaşa kadar vitamin desteği önerdiğinizi okudum.ben vermedim ..kayıp mıdır?d vit 3 ampul vermek istiyorum ama piyasadan onu da kaldırmışlar eczaneler yok diyor,bulamazsam ne yapayım?bundan sonrası için yapabileceğim ek bi öneriniz olur mu bebeğimin gelişimi takibi ile ilgili..teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olculeri gayet iyi.. 18 aylik cesametinde ve 18 aylik elbisesi giyer. Bas cevresinde de,bir eksiklik yok, her sey yolunda..
Dvit3 ampul yeniden piyasaya verildi, baska eczanelere sorun, yoksa, Depolardan getirtsinler. Her sene 1 ampul, ailecek alin. Okumaya devam... Goruyorsunuz, etraftaki "Cakallarin" nasil bir aciginizi beklediklerini!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|