|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kevser 2
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yardim lutfen (ateş)Gönderim Zamanı: 05 Ara 2014 Saat 23:32 |
|
Hocam merhabalar 17aylik oglum var dun gece ateslendi atesi 37,7gecmedi gecen haftada yine boyle atesimiz olup bir gece surdu bugun dr gittik sadece hafif ates burun akintisi ve uzun suredir gecmeyen oksurugumuz vardi ben bu sure icerisinde hic ilac kullanmadim dr bize akut solunum yolu enfeksiyonu,akut bronsiolit tanisi koydu ve ventolin ve pulmicort nebul ,zaditen damla,onceair granul sase ve sefsidal bu ilaclari verdi sizi cok iyi takip ettigim icin ilaclari almadim bile birde bogazindan kultur alip tahlile gonderdi ve yuzu cok soluk kansizlik var gibi dedi kan tahlilide verdik sonuclari henuz almadim o yuzden sonuc veremiyorum 17 aylik oglum 11.700 gr geldi kilosuda dusuk dedi ben simdi bu ilaclari kullansam cocuk gecici rahatlayip sonra daha kotu olacak kullanmasam hastalik dahada ilerlerse diye korkuyorum yardimci olun hocam lutfen ben nasil bi yol izleyim simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2014 Saat 02:06 |
|
Oglunuzun;800gram agirlik fazlasi var... Tam uc kagitcinin onde gideni bir SAHTEKAR...
SAKIN: hicbir ilaci kullanmayin, SADECE; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Esas: O ilaclari kullandiginizda, hastalik ilerleyecek. Ornekleri cok, eski mailleri okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Ara 2014 Saat 02:07 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|