Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Kardeş İlişkileri & İkiz çocuklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardımınıza ihtiyacım var
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyardımınıza ihtiyacım var

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifeylülbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 16 Kas 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 247
Mesajın Direkt Linki Konu: yardımınıza ihtiyacım var
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2010 Saat 00:13
merhabalar özlem hn.benim kızım 26 aylık  birde 5 aylık kardeşimiz var kardeşimiz sürpriz oldu bir ara kardeşini ısırıyordu kardeşi ağlayınca mutlu oluyor du uzun zamandır bırakmıştı şimdi başına vurmaya oyuncaklarını elinden çekip vurmaya parmağını gözüne batırmaya çalışıyor babasına bana vuruyor ben ağlayınca önceden sakinleşir bana sarılırdı şimdi gülüyor bazen delirdiğini düşünüyorum yada şımarıyor  bende bugün biraz hırpaladım ama sadece gülüyor fakat sonrasında ben çok üzüldüm yaptığımdan utandım istediği olmayınca sürekli ağlıyor yemek yemek istemiyor sürekli bağırıyor ama nasıl bağırma uyku düzeni bozuk  yanlız bakıyorum yardımcım yok benimde moralim bozuluyor nasıl davranmalıyım bana bir yol gösterirmisiniz.  

Yukarı Dön
EDA83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 23 Ara 2010
Konum: Angara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 84
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2010 Saat 01:37
Benim oğlumda çok hırçın inanılmaz banada yardımcı olun lütfen yoksa delircemmmm bende.... iyi huylarımı almıyor hep kötüleri alıyor mesela sinirli oluşumu hemen kaptı sağolsun misafir gelsin delleniyor ben gitsem rahat vermiyor uyku sorunu yok uykuları düzenli hırçın oluşu beni üzüyor arada bende hırpalıom e okadarda olsun o kadar çok uyarıyorumki yapma etme diye odasını ve evi dağıtmayı zarar vermeyi sevio korkmasına rağmen anlam veremiyorum ben bu çocuklara yediklerindenmidir içtiklerindenmidir çok zıpırlar bunada şükür deyip geçiştirmeye çalışıyorum ama delirmemek elde bu arada oğlum 4 yaşına girecek.

Düzenleyen EDA83 - 29 Ara 2010 Saat 20:36
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 10 Eki 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2011 Saat 15:23
kızınız kardeşinin gelişiyle önemini yitirdiğini düşünerek bu şekilde davranıp ilgiyi üstünde tutmaya, sevildiğine kendini inandırmaya çalışıyor. siz gerginleştikçe o daha da fazlasını yapacaktır, onu anladığınızı bunun çok doğal olduğunu onun da anlayacağı dille söyleyebilir, bu kouyla ilgili masallar anltabilirsiniz ve kardeşiyle ilgili ufak sorumluluklar verebilirsiniz. abla oldun deyip onun da aslında küçük bir çocuk olduğunu unutmamaya gayret edin
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.