Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardımlarınızı bekliyom
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuyardımlarınızı bekliyom

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2012 Saat 15:36
Orjinalini yazan: sonmez_ sonmez_ Yazdı:

Anladım bebek pdr sini ilk senden duydum bak,bu da önemli bencede.önem veririm böyle şeylere,herşeyi bir uzmandan,bir bilenden öğrenmek gerekli.olduğum yerde böyle imkanlar yok.yani hamilelik kursları filan varmış bazı şehirlerde.aslında evlenmden önce de kurslara gidilmeli.herşşeyin bir kursu var sonuçta dikişten,nakışa vs..
yok oyle deil :)
yanli$ anlattim herhalde, bebek pediatri yok tabiSmile, sadece pediattre var 0-16 ya$ arasi bakiyolar ..
hamileligi bilmiyomda dogum kursu oluyo, ben gittim ama dogum esnasinda hiç biri aklmda yokduLOL LOL
Yukarı Dön
sonmez_ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2012 Saat 20:59

tekrar mrb arkadaşlar.bu arlar kafam çok karışık hamilelikten mi acaba.depresyon belirtisimi bilemiyorum.ya kendimce kararlar alıyorum ama bir türlü uygulayamıyorum.hergün 40 dk yürücem diyorum,yok olmuyor.beslenme uzmanın dediklerine uyucam dikkat edicem diyorum bir kaç gün yapıyorum.sonra onu da bırakıyorum.namazlarımı düzenli kılıcam diyorum yok O BİLE olmuyor.tamam kafam çok karışık bir bebek bekliyorum,onunla ilgili araştırmalar yapıyorum,liste çıkarıyorum ne eksik ne almam gerekir,bakımı nasıl olur,doğumla ilgili bilgiler...ama aldığıım kararları uygulamamanın başka bir nedeni olmalı.nedir bilemedim.kime sorsam kime anlatsam çözümü nedir.bilgilendirecek yönlendirecek biri varmı.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.