Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yatagında uyumuyor....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuyatagında uyumuyor....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
snyozt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 211
Mesajın Direkt Linki Konu: yatagında uyumuyor....
    Gönderim Zamanı: 25 May 2008 Saat 15:02
5,5 aylık oglum ne yaptıysam yatagında uyumuyor benim  yanimda ve butun gece emerek uyumak istiyor. ek gıdalara da basladım yavas yavas gece yatmadan veriyorum tok olsun diye. gene de yarım saatte bir kalkıyor o inatlastı bende inatlastım ama olan bana oluyor. o aglayarakta olsun uyuyor ben uykusuz....
inatla yatagına yatırıyorum aglasın istemiyorum. her agladıgında alıyorum kucagıma.
uykusunda aglıyor gozler kapalı benim yanıma gelince susuyor artık uykusuzluktan sinirlerimde cok hassaslastı kendimi kasıyorum resmen
sizlerden boyle bebegi olan varsa ne yaptınız merak ediyorum.
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2008 Saat 15:07
Canım öncelikle kolay gelsin sana. Gece yatmadan doyurucu olduğunu düşündüğüm en iyi çözüm biberon mamaları veya gece tahılları oldu hep. Ama biberon mamasını daha çok kullanıyorum halen. Sen de birkaç kez dene istersen belki tam doymuyordur. Ama başka bir sorun olabilme ihtimaline karşı da doktoruna danışabilirsin derim. Sevgiler.
Yukarı Dön
GariM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2008 Saat 22:20
Merhaba, yatağında yatması konusunda yardımı olur mu bilmem ama, yalancı emzikle gece boyu uyuyabilir belki. Benim oğlum da gece boyu uyanıp emmek istiyordu.Ve öyle uyuyabiliyordu.Aslında süt de çekmiyordu.Emzik vermek istemiyordum, ancak parmaklarını da emmeye başlayınca,mecburen denedim.Fakat bu sefer de o kabul etmedi.Ara ara denemeye devam ettim,ısrar etmeden,sadece teklif ettim..6 aylıktı ilk defa emzik aldı ve döndü sırtını uyudu...Halen o şekilde uyuyor,herhangi bir bağımlılık gelişmedi, olmasa da uyuyor artık.Ama bazen özellikle istediği de oluyor emziğini.Birkaç dakika sonra atıyor bir kenara..
Kendi tecrübemdir, denemesi size kalmış..Kolay gelsin..Sevgiler..
Yukarı Dön
deryayuz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 184
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2008 Saat 23:44
benim oğlumda yalancı emzikle kolay uyuyor.bizde ikinci ayında istemese de verdik ama gece çok rahat ettim.uzman görüşlerine göre dört aylık bir bebek gece beslenmesine gerek duymazmış.sadece güvende olma duygusu bence.maşallah oğlum tam gece uyuyor.ilk iki aydan sonra gece uykusu düzene girdi.tabi bunda gece altını açmamam ve beslemem etkili oldu.yatmadan biraz fazla besleyin ve yalancı emziği deneyin bence.kolay gelsin.Annelik büyük bir sabır istiyor her ne kadar yorulsak da sinirlensek de değil mi...
Yukarı Dön
snyozt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 211
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 14:49
hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar...
ben ikisini de denedim emzik almıyor hala arada deniyorum belki alır diye..
ek besinlere yeni basladım tahıllı mamalardan ve biberon mamalarından da veriyorum gece yatmadan tok olsun diye.
doktora da danıstım uyku damlası verdi pek tavsiye etmiyorum dedi bana bıraktı tercihi onu da kullandım bana mısın demiyor. en son doktor senin kokunu istiyor dedi bende yastıgımı koydum yatagına... sonuc aynı
bazıları da 6 aylıkken duzene girer diyor 2 haftam var bakalım o zamanda duzelmezse bilmiyorum :)

Yukarı Dön
FATi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 49
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2008 Saat 23:04
canım be4nim kolay gelsin bende aynı durumdayım iki hafta sonra 7 aylık olacak ama göğsünde fazla tutmamaya çalış ne olur benim göğüslerim yara oldu bebeğiminde ağzı yara oldu sabahlara kadar emmekten ve şimdide emziremiyorum uyumuyor perişan durumdayız burda babaya büyük görev düşüyor allah yardım etsin
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2008 Saat 02:32
benim oğlum emziği ilk günden havada kaptı. öyle çok aramıyor ama uyurken istiyor. tam dalana kadar emziği düşerse mızırdanıyor ama iyice uyuduktan sonra atıyor. birde ben yazma veriyorum onu burnuna dayayıp, yüzüne kapatıp öyle uyuyorLOLLOL gündüzleri o uyanıkken yazmayı bazen saçıma örtüyorum bazande göğsime koyuyorum kokum iyice sinsin diye. ben böyle şeylerle uyutabiliyorum. tabi karnı tok ve altıda temizseWink
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 12:53
kızlar bu sorun bende de var... yardım nolurConfused

gece sabaha kadar bizim yatakta benle uyumak istiyor Confused belim kolum bacağım tutuldu artık Confused sürekli uyandığında böbüş istiyo iki çekiyo uyuyo sütü içmiyo yani sadece iki emme hareketi okadar. gece yatmadan herşeyi denedim Confused 

gece mamaları devam maması dün prinç unu bile denedim yok banamısın demiyo...emzikde istemiyo... illa benim böbüşe yapışacak...

yardımmmmmmmmmConfused
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.