Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Yasminal
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 296
|
Konu: Yazmak zorunda kaldım (ishal) Gönderim Zamanı: 04 Oca 2013 Saat 13:20 |
Hocam iyi günler 9 aylık kızım 6 gündür ishal .vaktinizi almamak için eski maillerinizden yararlandım doktora götürmedim.hatırlarsanız tunustan yazıyorum size.burdaki doktordan uzak durmamı tavsiye etmiştiniz.kusma olmadan başladı ishali ve ateşi yok.bu durumda ishalin uzun süreceğini yazmışsınız. Gece 3 kez gün içindede 3 kez kakasını yapıyor ve cıvık şekilde. Eşim çok uzadı doktora götürelim demeye başladı ben karşı çıkıyorum.1 haftayı geçmesi durumunda endişelenmelimiyim? Yemesinde bir sıkıntı yok anne sütü de alıyor. Süre uzayınca sormak durumunda kaldım. Türkiyeye gittiğimde söylediğiniz grip ilaçlarını aldım hastalanırsa diye coldmix ve illiadin ama spray olarak almışım bi sorun olur mu ? Vaktiniz için teşekkürler
|
 |
Yasminal
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2013 Saat 13:45 |
Hocam bu arada benim eşim yabancı.kendisi fransızca konuşuyor kızımla ben türkçe.ama eşimle ben ingilizce konuşuyoruz .( ben fransızca eşim türkçe bilmediği için ) bizim kızımız sizce konuşmayı öğrenir mi :) yoksa fazla mı gelir bu kadar dil
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118921
|
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2013 Saat 18:03 |
Sakin; ilac veya antibiyotik vermeyin. Kendi bagisikligini kazansin, bir daha hayat boyu o ishali gecirmez.. 3 Lisan konusmanizda hicbir mahzur yok, ucunu de ayni anda ogrenir.. Benim takip ettigim; annesi Peru'lu, babasi Turk olan bir hastam vardi; Ayni durum onlarda da mevcuttu, Ispanyolca, Ingilizce ve Turkceyi, ayni anda ogrendi...
|
 |
Yasminal
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2013 Saat 18:07 |
Hocam teşekkürler.o zaman spray olarak illiadin ped kullanabilirim eğer grip olursa .
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2013 Saat 18:59 |
Once Serum fiz, netice alamazsaniz; Iliadin ped. damla.. Tabii kulak agrisi olursa, hemen Iliadin baslamak daha uygundur.
|
 |
Yasminal
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 10:46 |
Hocam iyi günler 10. Gün hala ishalimiz devam ediyor.kusma yok.iştahı yerinde.ateşi yok gerçi ölçmüyorum elimle kontrol ediyorum ama bir huzursuzluğu yok.dün 5 kez kaka yaptı azaldı diye sevindim bugün gece 1 den sabah 10 a kadar 3 kez yaptı .her yemektwn sonra yapıyor gün bitene kadar 6-7 buluyor bazen daha çok.çok yedirmeyle ilgili yazınızı okudum .önceden ne yiyorsa onun dışında bişey vermiyorum.test yaptırmamakla ihmal mi ediyorum ? Teşekkürler
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 19:57 |
Bunun testi, ancak Universite hastanelerinde, egitim kasti ile yapilir, Ozel muayene hekimliginde hic gerek yoktur, zira yapilacak tedavi hep aynidir. A mikrobu veya B mikrobu olmus hic onemli degildir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2013 Saat 04:34
|
 |
Yasminal
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 12:34 |
Hocam bu kadar uzun sürmesi normal mi? Başka bi rahatsızlık olmasın? İnternette çölyak ishal yapar diyodu.
|
 |