hocam oğlum 2-3 haftadır her yemekten bıraz sonra kusuyor. önce yemek masasına binbir rica minnetle oturtuyorum ve tabii pazarlıklar baslıyor onu yemem bunu sevmem zaten ben acıkmadım kı zaten benım karnım agrıyor zaten elım acıyor kasık tutamam zaten ayagım agrıyor masaya oturamam vs... bu sıkıntıları aştıktan sonra ben hepsınden az az 2-3 kasık yemesını saglıyorum bı sekılde ama ya bu yemeklerı yerken ya da yedıkten az sonra anne benım mıdem bulanıyor karnım agrıyor dıyıp öksürmeye başlıyor. ve bu öksürügün hemen arkasından kusuyor.
çok çok yedirip midesini doldurup rahatsız ettıgımı sanmıyorum. hepsınden az az 2-3 kasık olcak sekılde yedırıyorum. sabahları kucuk bır dılım ekmegın sadece ıc kısmı ballı ekmek, yumurta ve acık cay, öğlenleri (makarna, pilav, corba, vs..) hangısını ısterse kucuk bır porsıyon yemek, aksamları da yemek cesıtlerınden 2-3 kasık olcak sekılde toplamda yine kucuk bır porsıyon olcak sekılde verıyorum. çok istahsız tum gun bırsey vermesem acıktım demez. bı ıkı gun kahvaltıdan sonra kusunca tum gun hıc bırsey yedırmedım. aksam yemegı yencek sırada bu yıne butun mazaretlerını sıraladı, acıkmadım yemıcem vs.. 2 kasık yedırmenın mutlulugunu yasarken yıne ne var ne yok cıkardı. bu da butun sınır sıstemımı bozuyor tabii
bu arada 3 haftadır öğlene kadar kreşe gidiyor. orda da basında ben olmayınca yemeklerın yuzune bakmıyormus. bir de her sabah kreşe gıtme sorunu yasıyoruz. neden gıdıyorum, benı hemen alcakmısın gibi sorularla gune baslıyoruz. oraya gıdene kadar devam edıyor. oraya gıttıkten sonra sorun yok sadece yemek yemıyormuş. bu kusma işin psıkolojık yanı da var mı onu da dusunur oldum acıkcası
ben buna anlam veremedım hocam. bu kusma ısını adet edınmıs olmasından korkuyorum. hanı bı hastalık cesıdı var. yemek yedıkten sonra kendını kusuturunca bır sure sonra mıde devamlı bu bosaltıma alısıp kendılıgınden kusmaya baslıyor artık. böyle bir sorunla karsı karsıya olmus olabılırmıyız?