Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yememe
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yememe

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 318
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yememe
    Gönderim Zamanı: 27 Şub 2023 Saat 10:17
 75 günlük kiz bebegim var  dogum kilomuz 3194 gr boy 47.5    5.gün kilosu 3070   
30.gunluk kilosu 3900 boyu 51 cm idi suan 
2 aylik kilosu 4830 boy 57 cm
Suan 75 gunluk ve kilosu 5200 kilo hocam benim sorunum aslinda kilo almasida degil hocam 2 saatte bir yediriyordum az yioyrdu 3saate cikardim hala 60 yiyor hatta aglayarak mamasini iciyor ve okadar uzuluyorum ki bunun bir cozumu yokmu 1 saat suruyor 60 cc yi yedirmek buyumicek diye uzuluyorum 60 ile nasil doyuyor hatta 45 cc. Uykusu keyfi cok iyi. Mama degistirdim en son golden goat keci sutlu kullaniyorum buda yesil kaka yaptirdi ve kati hocam poposuna yapisiyor katiligi top top degil ama civikda degil kati.sonra tekrar aptqmile gectim. Gece icebiliyor 2 gere 90 cc ama gunduz asla icmiyor. 4 saatte beklesem yine 60 icer kesin. Ne yapmam lazim doktora vs gitmem gerekir mi hos gittim onceden bu boyle annesi bu sekilde yiyecek dedi ama ne zamana kadar bu sekilde az beslencek. Bana bir oneri lutfen uzun yazdim ama inanim bunalimdayim her mama saati stres oluyorum. Yeni dogan bebekler gibi besleniyor hala
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2023 Saat 18:34
Yesil kaka yapmasi FAZLA yedirdiginiz icin oluyor.
SAKIN keci sutu vermeyin.!!!  Bebekler icin uygun degildir!!! B12 ve Folik asitten fakirdir. 
Sadece anne sutu verin. Zamanla siz verdikce, anne sutu artacak. 
Ac kalirsa, kaka; sert ve top-top olur. 
Beslenme ile ilgili makale ve cevaplarimi okuyun. 
Yukarı Dön
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2023 Saat 19:03
Okudum hocam hep okuyorum kitabiniz dahi var. Anne sutu yok mama var sadece 60 dan fazla icmiyor aptamile gectik kaka hardala dondu dediginiz kaka gibi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2023 Saat 19:15
Ilk 4 ay Aptamil kullanin, sonra Kutu sutlerine gecis yapin. 
Yukarı Dön
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2023 Saat 19:23
Tamam hocam tesekkurler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.