|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2017 Saat 18:24 |
Merhaba. 3 Aylik bebeğim var erkek. 2 gundur nefes alıp verirken hirilti balgam öksürük hapşırma koltuk altından ölçüm yaptım 37.5 ateşi var. Açıkçası doktora götürmeye korkuyorum saçma bir dolu işlem yapmalarından dolayi. Sizi daha önce ablamdan tanıyorum. Şimdilik günde 2 kere yarım çay kaşığı bal limon karışımı veriyorum. Ve serum fizyolojik damlatiyorum ilk bebeğim çok da tecrubem yok sizce başka yapmam gereken birşey varmi endiselenmem gereken bir durum varmı? Şimdiden çok teşekkürler
eski konuları sıklıkla okumaya çalışıyorum. fakat bana bu durumda ne yapmam gerektiğini söylermisiniz. çünkü nefes alış verişi baya hırıltılı. sanırım daha çok verirken ses geliyor
|
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yogun aile baskısı sebebiyle çocuğundan ateşi 38 e yükselip tıkanma başlayınca doktora geldik şimdi.
Zatürre başlangıcı dedi. Ve 3 aylık bebekte yüksek ateş çok ciddi hemen hastaneye yatirmaniz lazım dedi. Bu hastanede yer yokmuş. Başka yere götürün dedi. Bu arada özel hastane. Biz ne yapalım. Çok çaresiz kaldım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan sayimina bakin!!! WBC(Lokosit) degeri; 17'nin altinda ise, soylenenlerin tamami yalandir. |
|
![]() |
|
Hocam kan testi yapıldı. Akciğer filmi çekildi. Film temiz çıktı. Bronşiolit dediler. Önce ilaçlı hava vereceklerdi açılmazsa damar yolundan kortizon dediler. Ama hiç birini uygulamadan kaçtık hastaneden. Sadece fitil verdiler ateş düşürücü. Ama üstümde yogun baski var. Cocuk tıkanırsa nefes alamazsa diye. Sizce ne yapmalıyım hem tedavi için hemde teshisler doğru mu.
Bu arada sürekli forumu okuyorum. Bronşiolit için bazen soğuk buhar bazen sıcak çadır buhar demişsiniz. Birde çeşitli ilaçlar yazmışsıniz. Ya da ben daha bugün tanımaya başladığım için sizi birden çok okuyunca karıştı. Özer olarak ben be yapmalıyım Kan tahlilini atıyorum hemen. Allah sizden razi olsun Düzenleyen ayemel - 15 Ara 2017 Saat 03:25 |
|
![]() |
|
https://hizliresim.com/Qp90jv
Hocam yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
https://hizliresim.com/Qp90jv
Hocam yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gripal enfeksiyon geciriyor.. Size "baski" yapan geri-zekalilardan uzak durun.. Korler-Sagirlar; birbirlerini agirlar!! Onlar tam da kendi layigi olan doktorlari bulmuslar. Birakin onlari, ne halleri varsa gorsunler!!
|
|
![]() |
|
Peki ne yapayım bişe kullanayım mi
Solunum sıkıntılı bunun için birsey yapacakmiyim. Bronşiolit de degil yani. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Bu arada örneklerde 3 aylık rastlamadigim için çok soru soruyorum kusura bakmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|