|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2017 Saat 09:48 |
Bir arkadaşımın sorusu hocam:
12 temmuz 2017 sali saat 17.45 de 3230 gr 51 cm boyunda kizim dunyaya geldi.1 gece hastanede yattik ve ciktik,cikarken bebek kontrolunde bebegin fazla cis yapmadigini fark edip doktora soyledik zaten rutin sarilik icin tahlil yapilinca kreatinin yuksek oldugunu ciddi bisey oldugunu ve takip istedigini soyledi ve ertesi gun yani cuma gunu tekrar kontrole tahlile çağırdı. 14 temmuz 2017 cuma yapilan testte bilirubin yukselmis ancak diger degerlerde dusus var iyiye isaret dedi ama hala kizim bezini islatacak kadar cis yapmiyor ama hic yapmiyor degil bez acisimda sahit oldum bi kac kez sadece az yapiyor. size yapilan testin sonuclarini yollamak isterim.siz beni yonlendirirseniz cok sevinirim.kreatinin yuksekliginin bobrek yetmezligine cok ciddi deyip baglayinca cok panik oldum.pazartesi hem sarilik ve diger tetkiklerimiz var.beni bilgilendirmenizi ve testlerimizi degerlendirmenizi.rica ediyorum. Teşekkürler
|
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Düzenleyen ozlem_azra - 16 Tem 2017 Saat 10:04 |
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yeni dogmus bir bebekte; asla Kreatinin bakilmaz!!!! Gerek yoktur.. 2- Bobreklerde bir problem olsa, ONCE vucutta yaygin ODEM olur.. Vucudunda ODEM olmayan bir hastada nasil olur da; bir Bobrek hastaligi dusunurler, akil almiyor.. Bildigin sahtekar.. Akli sira sizi dolandiracak!! Tabi, ne olacak, asrin sahane "Saglik Reformlari" iste ancak boyle rezil doktorlari peydahlayip piyasaya surer..Doktor olmaya gerek YOK!!! Biraz kafasi calisan bir insan bile, bunu bilir!!! Sarilik icin, HIC BIR islem yaptirmayin..Bebek 4 gunluk olmsu, 4. gunde, Bilirubin'in tehlike siniri; 17'den 25'e cikar.. Sakin; Fototerapi bile yaptirmayin, evde cam arkasindan gunes isigina tutun.. Gunde:2x1 10'ar dakika, ciplak olarak, gogus ve sirt olacak sekilde gunese tutun!! Az idrar filan yapmiyor, hava sicak oldugundan, bez KURUYOR!!!! Yoksa, bebekte ODEM olurdu!!! Bunu o sahtekara aynen soyleyin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Tem 2017 Saat 18:26 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|