|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boddim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 22:28 |
Merhaba hocam dün doğan bebeğimin hastaneden cıktıktan sonra gözlerinde çapaklanma ve şişlik oluştu ve şişlik olduğu için gözlerini açamıyor kaynamış su ile temizliyorum gözlerini doğdugunda bembeyazdı yüz ve boyun bölgesinde kızarıklar oluştu kızarıklığın sebebi ne olabilir
Düzenleyen boddim - 07 Şub 2015 Saat 22:46 |
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri sicak tutmussunuz.... Hatta "pisirmeye tesebbus" etmissiniz desek daha dogrudur..
1- Her gun banyo YAPACAK... 2- Oda sicakligi ve giyimi; basi-gidisi terlemeyecek kadar olacak. 3- Gozlerine hastanede yapilan ilac nedeni ile bu durum olusuyor. Bazi hastaneler, "Goz bakimini" abarttiklari icin bu durum olusur, sadece nemli bezle silin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|