|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nail ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2014 Saat 18:39 |
Merhaba Kadir hocam. Sizin sayenizde ilk çocuğuöuz
antibiyotiklerden, penisilinlerden ve alerji ilaçlarından kurtuldu. İnşallah
yeni doğan ikinci çocuğumuzu da sizin tavsiyelerinizle büyüteceğiz. Gittiğimiz
hastane sözde "A" sınıfı ve yüzde ikiyüz fark ücreti alabilen bir
özel hastane ama muayehane odasına en az üç dört aileyi alıyorlar, soru
sorduğunuzda yüzünüze bile bakmadan geçiştirerek tatmin edici olmayan cevaplar
veriyorlar. Sabrınız ve ilgiliniz için tekrar tekrar teşekkür ederim. Düzenleyen nail - 24 Eki 2014 Saat 20:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yesil kaka FAZLA yedigini gosterir... Mama gereksiz yere baslanmis..
2- 20. gunden sonra; Monovit veriyorsaniz; gunde1x5 damla verin. 3- Her gun yikayin, gobek dusmesini beklemeyin. Banyolardan sonar, kurulayin, Kolonya ile fazla suyu alin, tekrar kurulayin ve Betadin surun. SAKIN, ne marka olursa olsun, HICBIR kremi (GOBEGE)kullanmayin, gobek kurumaz ve DUSMEZ... Dustukten sonra 1-2 gun sadece kolonya ile silin. 4- Anestol pomat surun. Meme Vermeden once kremi SILMEYIN, kremli verin... 5- Evet, anne memesindeki yaradan kan emiyor... Kan kusacak kadar hasta olan bir bebek, MEME EMMEZ... Benim makale ve cevaplarimi mutlaka okuyun. Acemisiniz, cok kazik yemeye musaitsiniz.. |
|
![]() |
|
nail ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece Anestol Pomadı kullansak yara iyileşir mi? Ben Anestol Pomadın sadece ağrıyı kestiğini biliyordum.Bebeğin anne kanını da emmesi bebeğe zarar verir mi?
Hocam sayenizde gözüm açıldı daha az kazık yer olduk. doktorların yazdığı ilaçları size sormadan almıyorum. dr. dört ilaç yazmışsa ben ya bir tanesini alıyorum yada hiç ilaç almıyorum. ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kremin vazifesi; meme derisi ile bebegin tukrugu arasinda bir "barier" olusturuyor ve meme ucu "camasirci eli" gibi olmuyor..
Birde, 1- Bir memede, 10 dakikadan fazla tutmayin. 2- Meme ucunu bebegin agizindan cekerken, sise mantari cikarir gibi cikarmayin, ucunu parcalarsiniz... Memenin, agiza en yakin kismindan parmaginiz ile bastirin, bebegin agizina hava girsin ve olusmus olan "Vakum" bosalsin, ondan sonra memeyi agizindan cekin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|