|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifnazar ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 22:36 |
merhaba
Kadir Bey'e yeni konu açarak soru sordum ama şimdi nerede olduğunu bulamıyorum ![]() ![]() |
|
OĞLUMSA EĞER HERŞEYE DEĞER...
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
elifnazar ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() |
teşekkürler...hangi başlık altına alınacak?ben nerden takip edeceğim?
|
|
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
tşkler...ben anlatamadım sanırım
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
Kadir bey soruları cevapladıktan sonra başlıklara taşınıyor ,yaklaşık bir ay kadar başlıklara taşınmıyor. Taşındıktan sonra konuya yeni bir cevap yazılması mümkün olmuyor. Siz sorularınızın ceaplarını kadir beyin sayfasından yasemin arkadaşımın verdiği linkten takip edebilirsiniz
|
|
![]() |
|
![]() |
oh be...sağolun işte bunu öğrenmek istiyordum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|