|
Yenidoğan göbek iltihap |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 516 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 09:08 |
Merhabalar hocam. 1 Kasım da 3240 kız bebeğim doğdu. Göbekte yeşil iltihap gibi sulu bir hal bir de dışarı doğru ince bir et parçası çıktı. Ben pansuman yapmamıştım. Düne kadar her şey normaldi. Ateşi yok emmesi güzel yazilariniza göre baticon başlayacağım ancak o çıkan et nedir yakılması mı gerekir. Çok üzgünüm hocam |
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 516 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam koku var ! Şimdi kokladım çok telaş yaptım
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SADECE; gunde en az:2x1 Batticon surun, arada banyo yapar veya islanirsa, tekrar Batticon surun.
Cok siki giydirmeyin. Basi terlemesin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Merhabalar hocam https://www.hizliresim.com/caqb6d4 1)Hocam ayın 9 unda göbek düşmüştü söylediğiniz gibi batikon bakımı yapıyordum. Ben banyodayken çok ağlamış bir baktım bu halde. babannenin üstü boncuklu düğmeli o mu takildi kendiliğinden mı kanadı bilmiyorum. Bu baş parmak tirnagindan fazla bir kanama mı? Yarın da kanarsa mı götüreyim dra? Batikon sürdüm. İkinci husus Hacettepe de doğum yaptım. 1/6 ufurum var dediler. 6 aylıkken kardiyolojiye gidilecek dediler. Geçmiş yazıları okudum ama yine de sormadan yapamadım. 3. https://www.hizliresim.com/3oszgty 4. 20 günlükken dvit başlamistik oğlumda 5 damla. Kızımda 7. Gün ver dediler yine devit 5 damla olarak mı verilecek hocam? |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- ONCE; kolonya ile guzelce temizleyip, kurulayin ve Batticon surun. Gobek deligi kendi ustune durulene
kadar da devam edin. 2- Bebeklerde ilk gun boyle sesler duyulur. NORMALDIR! 3- Sinek isirmis! Dokuntu degil. 4- 5 damla verin. Garanti olmasi icin; gunde 1000 unite olacak sekilde verin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
1)Hocam 14 günlük bebekle sürekli emzirme uyutma kucakta gezdirme halindeyim. 8 yaşında bir oğlum var sizin şehzade formatı yetistirilen dediğiniz cinsten. Bu süreçte çok zorlandı. Öncesinde konuştuğumuz hediyelestigimiz halde kaldiramadi. Ne desek tersini yapıyor bizi sınıyor. Elini kolunu emiyor hatta ben emzirirken o da tadına bakmak istediğini söylüyor. Sürece dahil etmeye çalışıyorum ama öncesinde çok iyi anlaşıyor olmamıza rağmen şimdi ulaşamıyorum oğluma nasıl davranmalıyım? 2) Hamileligin başında d vitamini seviyem 30 du. Sadece ocean mummy takviye verildi. Her sene bir ampul ocakta içiyoruz ailecek. Ben bu sene ocağı bekleyeyim mı emzirirken bebekte yüksek doza sebep olur mu ? Bebek 50.000iu/15 ml devit 3 ten 5 damla alıyor .
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Meme isterse, hemen "restini" gorun ve teklif edin, goreceksiniz, emmeyecek.
2- ASLA bu dozlarda "yuksek doza" sebep olamazsiniz. Her sene 1 ampul Dvit3 icin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|