|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 22:47 |
Hocam merhaba,
23 gunluk oglumun hastaneden gelir gelmez gozleri capaklanmaya basladi. Onceleri tum gozu hafifce kapliyordu. Yazinizi okudugum halde ne yazikki duzensiz bicimde tobrex kullandim 1 hafta; gunde 1 yada 2 kere gibi. Su anda solda capak yok ama sag az capak var ama gozler sulaniyor. Birsey kullanmama gerek var mi acaba? Bir de bazen kustgunda direk burnundan da sut geliyor. Eger kusarsa burnundan da geldigi icin burnu tikaniyor. Her seferinde serum fiz ile temizlemem gerekiyor. Bazen gunde 2 tane bitiriyorum. Bu normal mi? Serum fiz fazlasinin zarari olur mu? Saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen; Sezaryen dogum yaptiniz... Normal dogumlarda, bebek; dogum kanalindan cikarken burun kokune olan basinc ile bu kanallar acilir, Sezaryanla doganlarda, basinc olmadigindan, acilamaz.
Once; 10'ar damla Serum fiz ile burun boslugunu temizleyin, arkasindan burun kokune; "Isaret ve bas parmaginiz ile" cimdikler gibi 5-6 defa basinc uygulayin. Eski mailleri de okuyun, cok anlattim. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2015 Saat 00:35 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|