Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yenidoğan sarilik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yenidoğan sarilik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif
Puanlar: 422
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2025 Saat 13:39
Hocam merhaba biz 7 gün ilacı kullandık bir gün sonra tekrardan sağ gözünde tekrardan sağ gözünde hafif iltihaplanma oluşuyor ne yapalım hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117887
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2025 Saat 14:50
Masaj ile beraber uygulamadınız mı?
5 gün, tekrar masaj ile beraber uygulayın.
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2025 Saat 19:01
Masaj gerkemz demistinz hocam masaj da mı yapalim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2025 Saat 21:24
Tekrarlayanlarda gerekir.
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 49 Dakika önce Saat 16:13
**Hocam merhaba,**

Daha önce size yazmıştım; oğlumun sag gözünde iltihaplanma olduğunu belirtmiştim. Sizin önerdiğiniz damlaları kullandım ve aynı dönemde bir doktora da götürdüm. Doktor, bu damlaları kullanmamın yeterli olduğunu ve sürecin devamında masaja devam etmemi söyledi. Ben de  düzenli olarak masaj yapıyordum.

Ancak bir defasında, göz kenarında çapak kurumuştu. Temizlik sırasında bezi ıslatmadan mı kullandık, yoksa hafif sert bir şekilde mi değdi bilemiyorum, ama göz kenarında küçücük bir kızarıklık oluştu. Ben yine de pamuklu bezle göz temizliğine devam ettim.

Bazen gözyaşı şeklinde akıntı çok fazla oluyor, bazen ise hiç olmuyor. Geçtiğini düşündüğümde tekrar artıyor gibi oluyor. Son zamanlarda bu akıntı daha da arttı. Masaja düzenli olarak devam ediyorum.

Ancak beni en çok rahatsız eden, göz kenarındaki bu kızarıklık. Hafif büyümeye başladı ve gözyaşıyla birleşince nemli kalıyor. Yanlış bir şey yapıyor olabilir miyim? Bu durumda ne önerirsiniz? Özellikle göz kenarındaki kızarıklık için nasıl bir bakım yapmalıyım?x

Bu arada oğlum şu an 9 haftalık.

Düzenleyen esmanurr - 8 Saat 48 Dakika önce Saat 16:14
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 17 Dakika önce Saat 18:45
Göze çok yakın olduğundan, bir şey yapmayın, kendiliğinden düzelir.
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 6 Dakika önce Saat 21:56
Tamm hocam göz yaşı akitoigindaa yine o taraftan göz yaşıni siliyorum ozamn ıslak temiz bezle  devam ediyorum degilmi mi ilk baslarda o kizariklik küçücük du gittikce büyüdü gu için acaba yapilacak bişey var mı diye merak ettim?birde sanki enfeksiyon mu oldu yeniden bu sarı sarı çapaklanma arttı  da yeniden damlayı kullansak mi hocam?

Düzenleyen esmanurr - 1 saat 58 Dakika önce Saat 23:04
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 52 Dakika önce Saat 23:10
Silmeyin!!! Sadece hafif bastırarak nemi alın!
Damlaya devam edebilirsiniz. Damla yaparken, sırt üstü yatırın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.