|
Yenidogan sık hapsurma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Saat 47 Dakika önce Saat 13:57 |
Hocam erkek bebek 23 günlük doğdugu ilk gunden bu yana dikkatimi cekecek seviyede sık hapsuruklari oluyor birkerede ard arda 3 4 kez hapsuruyor. Hastanedeyken sordum normal dediler ama benim bebegim normalin biraz uzerinde sıksık hapsuruyor bunu ozellikle altini actigimda veya uzerini giydirdgimde dha cok yapiyor.
Ikinci sorumda yuzunde ucu beyaz sivilce gibi seyler cikiyor doktora sordgumda yenidogan aknesi gececek dedi siz ne diyorsunuz sadece yuzunde bolca var
Düzenleyen yamaninannesi - 11 Saat 45 Dakika önce Saat 13:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117585 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Günde 3-4 defa 10'ar damla Serum fiz burun deliklerine damlatın.
2- Onlara; Milia denir ve hiçbir önemleri yoktur. 3- Her gün banyo yaptırın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 4 Saat 7 Dakika önce Saat 21:37 |
|
![]() |
|
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yani hapsurmasinin sebebi burnu tikali oldugu icinmi gercektende burnu arada hiriltili oluyor tokanin ucu ile kati olan burun pisligini aliyordum bali gibi oluyor. Hocam bir sorum daha var bir bebek neden hem agizdan hem burundan kusar ? Cok kolay bi sekilde bazen burundanda cikartiyor agizla beraber cok beslenince bole bisi olablrmi hocam
Düzenleyen yamaninannesi - 1 saat 22 Dakika önce Saat 00:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|