|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Oca 2017 Saat 17:49 |
Merhaba hocam. Oğlum 2 gün önce 39 +0 da sezeryan ile 3700 kg 50 cm olarak doğdu. Emmesi gayet güzel. Benim de sütüm biraz biraz geliyor. İlk gün hastanede 4,5 bez mekonyum denilen kakayı yaptı sürekli çiş ile. Eve çıktığımızda poposunun kızardığını gördüm. Zaten dokununca baya ağlıyordu. Bol bol sudocrem sürüyorum ama ek olarak eau borique kullansam mı bilemedim ? Emmesi güzel ama doyup doymadığını bilemiyorum. Dün geceden beri 3 kez 20 cc mama takviyesi yaptım ve çok isteyerek aldı. Bezini 4 saatte bi alıyorum ve çok az çişli oluyor sadece. Kakasını ise yine mekonyum olarak bi kere yaptı. Sizce tam sütün gelene kadar doymadığını düşündüğümde takviyeye devam edeyim mi? En geç 1.5 saatte bi emziriyorum ama daha çok küçük olduğu için hemen uyuya kalıyor doymadan. Bu şekilde emzirme süremiz 1 saati buluyor... Birde bağırsak gazı çok fazla. Özellikle emerken bol bol gaz çıkarıyor. Acaba normal mi yoksa biz gazını yeterince çıkartamıyormuyuz? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120608 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece anne sutu alanlarda gerekmez.. Iyi doyuyorsa, kakasi: "Hardal kivaminda ve Altin sarisi renktedir." Cok yerse; Kaka once, yesil renk alir, daha sonra, sumuksu ve kanli imis gibi kaka cikar. Ac kaldiginda; Sert, top-top kakalar cikar. Cok okumaniz lazim cok!! Gaz ile ilgili cevaplarimi okuyun, ilgili Video'yu seyredin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|