Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yetiskin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

yetiskin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tugbaderin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 164
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tugbaderin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yetiskin
    Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2019 Saat 22:55
Merhaba.vajinal mantar teşhisi konulması için bir test yapılmalimi. Yoksa sadece vajina içine ve dışına bakarak bu teşhis konulabilir mi hocam.Jinekologum hiçbir test istemeden böyle bir teşhis koydu.mantarın cinsine göre ilaç vermesi gerekmiyormu. Ayrıca bakteriyel enfeksiyonun var dedi bunun icinde test istemesi geremiyormuydu.cleocin krem ve fluzole yazdı receteye

Düzenleyen tugbaderin - 13 Eyl 2019 Saat 22:58
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117765
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2019 Saat 02:18
Tecrubeli ise, akintinin cinsine bakarak soylebilir. 
Ama; hem mantar icin, hem de mikrop icin ayri-ayri ilac yaziyorsa, ben SUPHE ederim.. 
ZIRA, enfeksiyonu oldugu yerde MANTAR OLAMAZ!!! 
Yukarı Dön
tugbaderin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 164
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tugbaderin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2019 Saat 13:10
Adet bittikten 1 hafta sonra kahverengi lekelenme oldu 1 hafta sürdü sonra beyaza döndü. Bunun dışında hiç bir şikayet yok .kasinti yanma gibi.illa akintiyla beraber bu arazlarin da olmasi gerekirmi daha önce mantar tedavisi gördum kasintim olmuştu. Ya mantar yada bakteriyel enfeksiyon yada hiçbiri .ilaçları kullanmakta kararsız kaldım hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117765
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2019 Saat 19:17
Asiri temizlikten kacinin.. Deterjen, Kimyasallar ve Antibakteriel urunlerden uzak durun..
Sadece; beyaz sabun ve su ile yikanmaniz yeterlidir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.