|
yetiskin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugbaderin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugbaderin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2019 Saat 22:55 |
Merhaba.vajinal mantar teşhisi konulması için bir test yapılmalimi. Yoksa sadece vajina içine ve dışına bakarak bu teşhis konulabilir mi hocam.Jinekologum hiçbir test istemeden böyle bir teşhis koydu.mantarın cinsine göre ilaç vermesi gerekmiyormu. Ayrıca bakteriyel enfeksiyonun var dedi bunun icinde test istemesi geremiyormuydu.cleocin krem ve fluzole yazdı receteye
Düzenleyen tugbaderin - 13 Eyl 2019 Saat 22:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tecrubeli ise, akintinin cinsine bakarak soylebilir. Ama; hem mantar icin, hem de mikrop icin ayri-ayri ilac yaziyorsa, ben SUPHE ederim.. ZIRA, enfeksiyonu oldugu yerde MANTAR OLAMAZ!!!
|
|
![]() |
|
tugbaderin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugbaderin
Adet bittikten 1 hafta sonra kahverengi lekelenme oldu 1 hafta sürdü sonra beyaza döndü. Bunun dışında hiç bir şikayet yok .kasinti yanma gibi.illa akintiyla beraber bu arazlarin da olmasi gerekirmi daha önce mantar tedavisi gördum kasintim olmuştu. Ya mantar yada bakteriyel enfeksiyon yada hiçbiri .ilaçları kullanmakta kararsız kaldım hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asiri temizlikten kacinin.. Deterjen, Kimyasallar ve Antibakteriel urunlerden uzak durun.. Sadece; beyaz sabun ve su ile yikanmaniz yeterlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|