Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yıne gelişimle ilgili bır soru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyıne gelişimle ilgili bır soru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
m.kübra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119
Mesajın Direkt Linki Konu: yıne gelişimle ilgili bır soru
    Gönderim Zamanı: 25 Nis 2011 Saat 15:09
hocam ıyı gunler sızı boyle sorulara bogmak ıstemıyorum aslında ama ıcıme kurt dustu ıste.
bu persentıl hesaplamalarında boyu en dusukte cıktı kızımın acaba oylemı benmı yanlıs anladım yanlıs kullandım hesaplayıcıyı.
33 aylık yaklasık 15 kılo 90 cm gorenlerde mınyon olacak dıyor canım sıkılıyor mınık kalsın ıstemıyorum tabı saglıgı yerınde olsun onada razıyım ama sormak ıstedım
50 cm 3300 dogdu.
cok cok tesekkurler hocam.

hocam ıkıncı bır konu acmayayım burdan sorayım kızıma hepatıt a bır doz yapıldı 6 ay sonra ıkıncı doz yapılmadı  9 ay oldu bısı olurmu yaptırayım mı sımdı ?

Düzenleyen m.kübra - 25 Nis 2011 Saat 15:18

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119839
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2011 Saat 13:47
Boyu normal, kilosu 1.5 kilo fazla.. Persentil hesaplamada Amerikan standartları kullanıldığından biraz bizimkilere uymuyor. Günlük en az 500ml. süt ve etli yemeğini alıyorsa mesele yok.. HepatitA , altı ay ile 1 sene arasında iki dozda yapılıyor.. Sizde bir gün geçmesi diye bir şey yok, aşıyı ne zaman isterseniz yaptırabilirsiniz.. Günü geçse bile hiç öenmli değildir, nerede kalındı ise o doz ile devam edilir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Nis 2011 Saat 13:50
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.