|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eldem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2010 Konum: EV HANIMI Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() Gönderim Zamanı: 02 Haz 2012 Saat 18:59 |
hocam kendımızı hatırlatmak ıcın lınk gonderıyorum http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34635&title=hep-hasta-hep-hasta
hocam bize ceftinex diye bi antbıyotık verdı dr.su an onu kullanıyoruz bırıncı hafta bıttı ve bugun yıne atesı cıktı hafıf burun akıntısıyla bırlıkte.ates 38.5.ılacvermedım .eli ayagı buz gıbı.bu cocugun bagısıklıgının boyleolmasının altında herhangıbısey olabılırmı?gorusunuz nedır.ıkı aydır 4 antbyotk ve sonuc sıfır .daha bıtmeden nuks edıyo ates
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118298 |
![]() |
O linkte de belirttigim gibi; her ateslendiginde antibiyotik verirseniz, basiniz beladan, hastaliktan kurtulmaz. Antibiyotik verecekseniz, mutlaka bir kan sayimi yaptirip WBC degerine bakin, yuksek cikarsa antibiyotik verin. "-ıkı aydır 4 antbyotk ve sonuc sıfır -" Ne bekliyordunuz ki???
|
|
![]() |
|
eldem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2010 Konum: EV HANIMI Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() |
hocam bi hafta once 8.4 lokositti.su an nedır bılmıyorum.sunu ogrenmek ıstıyorum.bu kadar cok hastalanan cocuk varmı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118298 |
![]() |
Tabii var. Krese baslayanlarin ilk 2 senesi, abili-ablali evlerde buyuyenler, cok opulenler ( guzellik basa bela diye bosuna dememis buyuklerimiz), aynen sizinkisi gibi sik hasta olurlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|