Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yine kızıl mı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYine kızıl mı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra_kocabiyik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 468
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2017 Saat 20:47
Hocam bugün döküntüler eklem arkalarina,el ve ayaklara da yayildi..hatta yüzünde de minik minik kabarikliklar olustu ama rengi henuz kırmızi degil...
Yediği birşey bunu yapmış olabilirmi? Gerçi ilk defa yedigi bisey olmadi bu zamanda... 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2017 Saat 20:51
Ates sadece 1 gece oldu o da cok yuksek değildi.. Aletle ölçme geregi bile duymadim yani..
Hic bir antibiotik hatta ates düşürücü bile vermedim...
Döküntülerde kaşıntı artıyor...
Şaşırdım kaldım bu nasıl bisey diye
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2017 Saat 23:14
Hocam yeniden merhaba...
Sizi dinleyio virus oldugu icin hic birsey kullanmadik..siz cvp vermeyince deloday bile vermedim..suan kizarikliklar kaybolmaya başladı ancak şöyle bisey oldu..kizarikliklar yerini pütürlü pul pul olmus bir hale bıraktı..bu sebeple kaşıntı artti...
Kaşıntısı ve derisi için kafama gore bisey kullanip bi yanlislik yapmak istemiyorum...
 Ne yapmami önerirsiniz..? Evde excipial lipo emulsiyon die losyon var..yag icinde su emulsiyonu ure %4 dio.. 4 yasindaki cocuk icin uygun olurmu bu halde yada baska bi sey
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.