|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün döküntüler eklem arkalarina,el ve ayaklara da yayildi..hatta yüzünde de minik minik kabarikliklar olustu ama rengi henuz kırmızi degil...
Yediği birşey bunu yapmış olabilirmi? Gerçi ilk defa yedigi bisey olmadi bu zamanda...
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Ates sadece 1 gece oldu o da cok yuksek değildi.. Aletle ölçme geregi bile duymadim yani..
Hic bir antibiotik hatta ates düşürücü bile vermedim... Döküntülerde kaşıntı artıyor... Şaşırdım kaldım bu nasıl bisey diye
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Hocam yeniden merhaba...
Sizi dinleyio virus oldugu icin hic birsey kullanmadik..siz cvp vermeyince deloday bile vermedim..suan kizarikliklar kaybolmaya başladı ancak şöyle bisey oldu..kizarikliklar yerini pütürlü pul pul olmus bir hale bıraktı..bu sebeple kaşıntı artti... Kaşıntısı ve derisi için kafama gore bisey kullanip bi yanlislik yapmak istemiyorum... Ne yapmami önerirsiniz..? Evde excipial lipo emulsiyon die losyon var..yag icinde su emulsiyonu ure %4 dio.. 4 yasindaki cocuk icin uygun olurmu bu halde yada baska bi sey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|