Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yine kreş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyine kreş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Konu: yine kreş
    Gönderim Zamanı: 11 Haz 2010 Saat 17:22
Özlem Hanım merhabalar kreş konusu çok soruldu biliyorum hep takip ediyorum ama ben bir çözüm bulamadım kızımla ilgili
kızım önümüzdeki ay üç yaşında olacak 5-6 ay öncesine kadar tek kelime dahi söylemiyordu hiç konuşmuyordu doktorumuzun yarıdmıyla evde çalışmalar yaptık ve çok çok fazla ilerledik konuşma konusunda ama hala yaşıtlarından epeyce gerideyiz düzgün cümle kuramıyor şarkılar söyleyemiyor derdini anlatıyor büyükler anlıyor ama yaşıtları anlamadığı için sinirleniyor parka filan çıktığımızda yanlız oynamayı tercih ediyor

bana çok düşkün olmaya başladı her an her saniye eteğimde hiç bırakmıyor beni bazen nefes alamadığımı düşünüyorum anneanneye babaanneye gitmez oldu oysa önceden onlardan gelmek istemezdi
doktorumuz kreş önerdi danıştığımız bir kaç kreş kabul etmedi konuşamadığı için arkadaşları arasında alay konusu olup psikolojisi daha çok bozulabilir diye
rehber öğretmenlere danıştık onlarda bu yaşta kreşe giderse daha sonra okuldan soğur sakın göndermeyin diyorlar birde ekim ayında bir çocuğum daha olacak kardeşi doğduğu için kendisini oraya gönderdiğimizi düşünebilir diyerek göndermemizi tavsiye etmediler
çok içine kapandı o hali beni çok üzüyor sürekli mızmız huysuz evde sıkılıyor dışarı çıkarıyorum ağlayarak sinirlenerek geri geliyoruz, evde misafirimiz eksik olmaz ama biri geldimi o gidene kadar sürekli ağlıyor hiç susmuyor
siz sosyalleşmesi açısından kreşi tavsiye ediyorsunuz yazılarınızdan biliyorum
peki bize tavsiyeniz ne olur göndersem konuşamadığı için sorun olur mu?

bir sorum daha olacak hamileliğim süresince doktora hep beraber gittik ultrason resimlerini elinden düşürmüyor çok seviniyor kardeşi olacağı için yanlız hamileliğim tehlikeli gidiyor bebeğimi kaybedersem bunu kızıma nasıl anlatmalıyım
hem hormonların etkisi hem yaşadığım sıkıntılı günler beni çok gergin yapıyor kızıma yansıtmamaya çalışıyorum çok çabalıyorum sanırım biraz anlıyor ve belki bu yüzden bu kadar bana düşkün ve sürekli ağlayan bir çocuk oldu
kreş belki çözüm olur diye düşünüyorum ama ters teperse diyede çok korkuyorum
sizin önerileriniz çok değerli uzun yazdığım için özür dilerim kararımı mesajınıza göre vereceğim şimdiden teşekkür ederim
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2010 Saat 17:53
kreşe olmasa da günde iki saat oyun grubuna götürebilirsiniz, konuşması orada daha çabuk akıcılık kazanır, sizin de bebek sonrası işiniz biraz olsun kolaylaşır. bebeğiniz henü zsağlıklıyken bu kadar detaycı ve kaygılı olmayın, gelişecek duruma göre karar verirsiniz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.