|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kavakboylu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kavakboylu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2016 Saat 19:50 |
iyi günler kadir bey. bundan 10 gün önce de yazmıştım. 15 aylık 9kg kızımda burun akıntısı öksürük ateş vardı. ddoktor bronşiolit teşhisi koymuştu. verdiği hiçbir şeyi kullanmadık. kızım iyi olmuştu. fakat 2 gün önce abisi yine grip oldu ve ondan bulaştığını düşündüğümüz yeni bir grip daha bulaştı.dün burun akıntısıyla hapşırmayla başladı. bugün sabaha karşı öksürük başladı. ateş yok. sanki boğazında balgam var gıcık var gibi öksürüyor. zorlanıyor. hırıltılı nefes alıp veriyor. öksürüğü kuru.şu an halsiz. uyuklar durumda. ve endişe verici olan da solunum sayısı dakikada 60 a ulaşıyor. doktor bey biliyorsunuz şu halde doktora götürsem hemen yatış verecek hava verecek en kötüsü de antibiyotik verecek hiç bir tahlil yapmadan. sabaha kadar eğer durumu daha da kötüye gitmezse hastaneye götürmek istemiyorum. bana yol gösterir misiniz. az önce buhar çadırına koydum. burnuna serum fizyolojik damlattım. Şu an uyuyor.iyi günler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakin; en agir Grip ile bile hasta olsa; Aferin, Asist, Peditus, Sudafed, Actifed ve benzerlerini vermediginiz surece; cocuklar hastanelik olmazlar... 35 sene muayenehene hekimligi yaptim, 1 tane bile hastam hastanelik olmadi.. Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Birde; Viral/baktyeriel ayrimini ogrenin. Gerektiginde, Antibiyotik verirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|