Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yine oğlum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYine oğlum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EGECEM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: Yine oğlum
    Gönderim Zamanı: 12 Kas 2012 Saat 13:08
kadir bey 37 aylık oğlum hakkında daha öncede size şikayetlerimi iletmiştim.

fakat oğlumda düzelmeyen bi iştahsızlık var.
bayram arifesinde oğlumu iştahsızlık sebebiyle artık dayanamayarak çocuk drumuza götürdük.
drumuzun dediği suç sizde bence sizin bi psikologa görünmeniz lazım çocuğu aç bırakın
bakın nasıl sıpanak, köfte yiyiyor.siz bir öğünü geçınce yıne uzulup makarna pılav veriyorsunuz
ee tabi yer çocuk dedi.durumun hiçte öyle olmadığına ikna edemedim.ikizi ece nin herşey yediğini aynı şekilde oğlumada servis yaptığımı söylesemde ben suçlu oldum.kardeşinede yerken özenmiyor.dedim.. neyse kan tahlılı yapalım mı dedıgımde dudakları kiraz gibi bence çok kanlı dedi.
ısrarla istedim.kan tahlilini verip çıktık hastaneden.sonucu telefonla görüştüğümüzde hemoğlabin 9.1 ve diğer değerleri de düşük ferro sanol B 2 ay kullanın günde 2 kez sonra yine ölçelim dedi.
hem yemek yemeğede başlar artık dedi. hala cocugum pilav ve makarna dışında hiç bişey yemiyor.
arada sipraktin kullandım bu defada 2 tabak makarna yedi yine.başka şeylere karşı isteği yok.
sizce bu çocuk böylemi gidecek yada başka önerileriniz var mı?
bu arada ege' nin boyu  98cm. kılo 13.400 gr

birde geçen hafta midesi kalktı durup dururken öğürdü ve kustu.bir anda ateşi 39 lara fırladı.i
aldık gittik acıle dr boğazları kırmızı , kulakta hafif intihap var grıp baslangıcı dedı gonderdi.
eve geldık günler gectı grıp falan degılız...arada bir kulağını sürekli ovalıyor.bu kulaktaki intihapla alakalı mıdır acaba..

birtek güveneceğimiz siz kaldınız vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli..

Düzenleyen EGECEM - 12 Kas 2012 Saat 13:20
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120685
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2012 Saat 21:05
1- Ac birakirsaniz, yemedigi gidalari yiyebilir de, cocugun ayrica bir "istahsizlik" problemi var. 1 kilo eksigini once kapatalim, sonra cesit arttirilir. Sipraktin den fayda gorebilirsiniz.
2- Gunde en az 600ml. sutlu gida alsin
3- Etli gidalardan yemesi sart, yediremezseniz, demir ilacina devam edin.
4- Hangi sikayetle giderseniz gidin artik hastanelerde hep ayni sey soyleniyor. Kulak hadisesi olan cocuk; yeri-gogu yikar.
Eski mailleri siradan okumanizda fayda vardir. Sadece basliklara bakmayin, bazi konular farkli baslik altinda olabiliyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.