|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seda06 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 18:37 |
Hocam rahatsız ediyorum..4,5 yasinda ikiz ogullarimla nerdeyse iki senedir hep kulak problemi yasiyoruz.gecen seneden beri okula gidiyorlar bu kadar hastalanmiyorlardi..ama bu yol arkasi kesilmiyor.su bir ay içinde şiddetli ishal kusma arkasindan boğaz enfeksiyonu geçirdiler..bu gün yine kulak agrisi oldu birinde..bir yildir ara ara kulak ölçümü yapiliyor işitme kaybi deniliyor..ben sizin sozlerinize uyup tüp taktirmadim..ancak gittiğimiz her doktor ayni şeyi söylüyor.kulakta sivi..tabi tüpün yanina bademcik ve geniz eti ameliyatı isteyenler de var..bugünkü doktorda wincef aAferin evosten ve illiadin yazdi..daha hic birşey vermedim..çocuğun kulagindan kireç tarzi kalinti seklinde akinti geldi..zar mi patladi acaba..ilaçlardan sonra kontrol karar verecek..birde illiadin günde uç defa demiş 5gun..ne yapalim Yoruldum ne olur yardim..oğlum zaten çok zayif 14,5 kilo
|
|
![]() |
|
seda06 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde hocam burssda kkb doktoru var mi bildiğiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; Iliadin ped damla; gunde:2X2'ser damla, 3gun kullanin, sonrasinda Serum fiz ile devam edin. Eski mailleri okuyun.
Tanidigim, KBB doktoru yok. Cok okumaniz lazim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|