|
Yolculuk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2019 Saat 04:48 |
Merhaba hocam sabah 7-8 saatlik bir yolculuğa çıkacağız 6,5 yaşında ki kızım gece 3 te kulak ağrısıyla uyandı iliadin vardı yanımda hemen üç damla damlattım ama ağrı geçmeyince 5 ml dolven verdim dönüşümlü ağrı kesici kullanmayın demişsiniz ama nasıl kullacağız hocam forumda eski maillerde cevabı bulamadım en azından yolculuk boyunca rahat gitmesi için ağrı kesici ne kullanmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118885 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin; sirt ustu yatar durumda damlattiktan sonra, o tarafa basini cevirip, 1-2 dakika bekletmeniz gerekir. Agri icin, "donusumlu kullanabilirsiniz... ATES icin kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Hocam grip bile olsa çok ağrılı geçiriyor uyuyamıyor yemiyor sürekli ağlıyor ateşin ve ağrının aynı anda olduğu durumlarda ateşi düşürmek istemiyorum ama ağırıyı kesmek için mecburen calpol dolven kullanmak zorunda kalıyorum böyle olunca nasıl bir yol izlemeliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118885 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ONCELIK; cocugun rahatligi!! Bu durumda, ates Ikinci planda kalir. Hekimlik, o kadar kolay bir sey degildir.. Hekimlik, doktorluk gibi kitaplardan ogrenilemez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|