|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saresıla ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2018 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2018 Saat 16:51 |
Hocam Kızım 5 yaşında 17 kilogram 24 saati geçik evde ateşini Hiçbir türlü geçiremedik gece hastanede Serum taktılar enfeksiyonun ve alerjik değerlerin yüksek olduğunu söylediler boğazlarının iltihabının antibiyotiksiz geçmeyeceğini söylediler dilinde pas lekesi var ağız kokusu hafif kuru öksürük var sonuçları size atıyorum kullanacağım konusunda kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum Saygılarımla
lokosit 10.23 4_11 NEUT % 76.3 40.20-71. NEUT 7.81 1.53- 4.98 alerji degerleride yuksek dediler ve yazilan ilaclar deloday 0.5 mg croxilex bid 400/57 Düzenleyen saresıla - 06 Oca 2018 Saat 17:16 |
|
.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz degilmi bu doktorlarin NE KADAR ahmak olduklarini!!! Lokosit:10.23 ve hala; Enfeksiyon oldugunu soyleyebiliyor ve Antibiyotik veriyorlar.. Bu ahmak doktorlari kendileri gibi olan Universiteler yetistiriyorlar.. Dah Eriskin Lokosit degeri ile Cocuk Lokosit degerlerinin farkli oldugundan dahi haberleri yok.. Bu kadar ahmak doktor bir tek Turk Tip fakuletelerinden yetisir.. Alerji degerleri filan yuksek degil, resmen poposundan uydurmus.. Malum; bildikleri 3 tane hastalik ismi var, Astim, Reflu ve Allerji, illaki butun hastalari bu uc hastaliktan birine sokacaklar ve o lanet olasi ilaclari (sirf rusvet alabilmek icin) yazacaklar.. Lokosit:10.23 olduktan sonra, artik Pas ve Koku'nun hicbir kiymeti kalmaz.....Buda demektir ki; yanlis degerlendiriyorsunuz. SAKIN; verilen hicbir ilaci kullanmayin.. Cocugunuz Grip geciriyor.. Griplerde: 4-5 gun ates, 2-3 hafta Grip arazlari olur, normaldir. Sakin Turk doktorlarinin yalanlarina kanmayin. Cok okumaniz gerekiyor!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|