|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
telekom666 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haz 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı telekom666
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 May 2017 Saat 17:22 |
Hocam merhaba, Oglumun 3 gun en yuksek 38.8 atesi oldu. Gittigimiz 2 doktor da asagidaki teste istinaden antibiyotik baslamak istedi, gecmis mesajlarinizi okudum ancak sonuclara gore biraz tereddutte kaldim. Yardimlarinizi rica ederim. Saygilarimla Lokosit : 12.71 Neu : 10.86 Lym : 1.12 Mono : 0.7 Crp: 3.89 mg/dl |
|
![]() |
|
telekom666 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haz 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı telekom666
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazmayi unutmusum, yasi 3.5.
Cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120617 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cahil olduklarindan, boyle fahis hatalar yapmalari cok dogal... 1- CRP'yi degerlendirmesini bilmiyorlar..CRP'nin; Kardiak Risk ile Enfeksiyon icin olan AYRI, kullanimindan bi-haberler.. 2- WBC dusuk oldugu halde, israrla CRP'yi dikkate almalari da sahtekarliklarinin sonucu.. SAKIN, antibiyotik vermeyin.. Bu konu ile ilgili teferruati mutlaka okuyun.. Siz hic; Turk doktorlarinin "GRIP" teshis ettiklerini gordunuzmu??? Eskiden hepsine;Astim diyorlardi, simdi hepsine Antibiyotik veriyorlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|