Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yükselenimiz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyükselenimiz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5691
Mesajın Direkt Linki Konu: yükselenimiz
    Gönderim Zamanı: 04 Şub 2008 Saat 10:33
Merhaba GAmze hanim yaptiginiz yorumlari sverek takip ediyorum.Okumasi cok güzel.INsallah bizim icinde bir yorum yapabilirsiniz.
Kizim -13.06.2007 de Almanyanin Hamm sehrinde Saat 14.47 de dogdu.
ben - 11.04.1983 de Zonguldakta gece 01.50 dogmusum.
esim - 18.01.1980 de Almanyanin Unna sehrinde dogmus saatini bilemiyorum.

Bu 3.yazisim diger ikisine önceden cevap gelmedigi icin silmistim.Insallah bunuda silmek zorunda kalmam .

Kolay gelsin, Sevgiler
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2008 Saat 19:55
Orjinalini yazan: Defne2007 Defne2007 Yazdı:

Merhaba GAmze hanim yaptiginiz yorumlari sverek takip ediyorum.Okumasi cok güzel.INsallah bizim icinde bir yorum yapabilirsiniz.
Kizim -13.06.2007 de Almanyanin Hamm sehrinde Saat 14.47 de dogdu.
ben - 11.04.1983 de Zonguldakta gece 01.50 dogmusum.
esim - 18.01.1980 de Almanyanin Unna sehrinde dogmus saatini bilemiyorum.

Bu 3.yazisim diger ikisine önceden cevap gelmedigi icin silmistim.Insallah bunuda silmek zorunda kalmam .

Kolay gelsin, Sevgiler

Merhaba Defne,

Haklısınız sitemlerinizde, ama iyi ki silmemişsiniz bakın şimdi karşı karşıyayız işte!Tongue Ayrıca güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum. Burada astrolojiyi hayata uygulamak ve herkese malesef fal gibi dayatılan algılanışının dışındaki yüzünü göstermeye çabalıyorum. Bunların boşuna olmadığını ve yerini bulduğunu görmek çok motive edici oluyor.  Bildiğiniz gibi astroloji vasıtasıyla insanın kendini öğrenmesi, tanıması ve kendinden yola çıkarak diğer insanları anlayabilmesi çok büyük bir kolaylık, hatta konfor. Hele çocuklarımızı tüm yönleriyle bilebilmek, davranışlarını, içinden geçtiği döngüleri bilerek anlamlandırmak oldukça yararlı oluyor. Neyi öğrenmek üzere gelmişiz bu dünyaya ve şimdi neyin zamanıdırı farkedebilmek ciddi bir bilinçdüzeyi gerektiriyor. Bu bağlamda merak eden, sorgulayan kişilerden biri olarak sizi kutlamak istiyorum.

Kızınız bir İkizler burcu insanı. Duygularını ve duygusal ihtiyaçlarını tanımlayan Ay burcu da İkizler. Dış dünyaya gösterdiği sosyal maskesi olan Yükselen burcu ise Terazi. Becerikli, konuşkan, hareketli bir burçtan olmasına karşın, tek başına vakit geçirmekten, oyalanmaktan da hoşlanacaktır. Düşüncelerini yazarak daha rahat ifade edebilecektir. Çok enerjik, ele avuca sığmayan bir yavrunuz var.Smile İdealist, gözü ileride, mizah duygusuna sahip, neşeli, entelektüel becerileri yüksek biri olacak. Enerjisini yararlı olabileceği bir konuya, örneğin yaratıcı yönlerini ortaya çıkarabileceği bir alana veya spora yöneltirse iyi olur. Bir miktar kararlılık eksikliği, başladığı şeylerin sonuna getirmeme, çabuk sıkılma gibi eğilimleri olabilir. Fizik bedeninin ihtiyaçlarını ihmal etmemeli. Ya da ikinci plana atmamalı. Çünkü dalıp yemeyi içmeyi, dinlenmeyi, düzenli aralıklarla egzersiz yapmayı, kısacası somut dünya için gereken şeyleri yapmayı unutabilir! ( Toprak elementi eksik haritasında ) Toprak eksikliği sindirim ile ilgili sorunlara işaret edebilir. Ağır yemekler yememeli. Yükselen Terazi olarak tarafsızlığına dikkat çekmek istiyorum. Uyumlu, iyi huylu, gürültü patırtıdan hoşlanmayan, barışçıl bir çocuk. Çekişmeye, haksızlığa dayanamaz. Yöneticisi Venüs sanat ve güzelliklerle ilgilidir. Görüntüsünde de bu izlenebilir. Üstüne başına giyimine dikkat edecektir her zaman. Dans, müzik, ilhamlar içeren, görsellikle ilgili her konuda çok başarılı olacaktır. Haritasında çok özel bir açı olan uçurtma var. İçindeki yeteneği ortaya çıkarmasına yardımcı olacak ve ona şans, başarı getirecektir.

Siz ise bir Koç burcu insanısınız. Ay'ınız Balık'ta.Yükseleniniz ise Oğlak.

Düzenleyen Gamze Özşahin - 28 Mar 2008 Saat 20:34
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2008 Saat 09:28
Gamze hanim güzel yorumlariniz icin cok ama cok tesekkür ediyorum.Smile
Bu yaziyi okurken yüzümdeki mutlulugu görmenizi isterdim.O kadar güzel seyler yazmissiniz ki kizimla ilgili mutlu olmamak elde degil.Kizimi zaten cok seviyordum daha fazla sevdim yazdiklarinizi okuyunca.Clap

Isinizde kolayliklar diliyorum, SevgilerClown
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2008 Saat 19:30

Gamze hanim güzel yorumlariniz icin cok ama cok tesekkür ediyorum.Smile
Bu yaziyi okurken yüzümdeki mutlulugu görmenizi isterdim.O kadar güzel seyler yazmissiniz ki kizimla ilgili mutlu olmamak elde degil.Kizimi zaten cok seviyordum daha fazla sevdim yazdiklarinizi okuyunca.Clap

Isinizde kolayliklar diliyorum, SevgilerClown
Merhabalar,
Çok teşekkürler ediyorum nezaketiniz için ancak ben henüz tam olarak bitirmemiştim yorumlarımı. Bilgisayarım bloke olunca devamını yazamadım. Sizinle ve eşinizle ilgili olarak söylemek istediklerim var. İsterseniz kısaca bugün onları da ekleyeyim. Ne dersiniz?

Evet, sizin burcunuz daha önce de belirttiğim gibi ateş gruplarından öncü nitelikli Koç, Yükseleniniz Oğlak, Ay burcunuz ise Balık. Eşinizin doğum saati belli olmadığı için Yükselen burcunu hesap edebilmek mümkün değil. Ancak, Yükseleniniz Oğlak olduğu için onun Güneş'i  sizin doğum haritanızda birinci evinize düşmüş. Üstelik sevgi, uyum, işbirliği ve dengeyi ifade eden Venüs'ünüzü tam açıyla tetikliyor. Aranızda yapısal olarak bir takım farklılıklar olabilir ama bütün bunlar ilişkinizi daha çekici ve hoş kılıyor. Biriniz diğerinize göre daha sahiplenici veya kıskanç olabilirsiniz. ( Boğa'da Venüs'ü bulanan biri olarak sakın bu siz olmayasınız?Wink ) Haritanızdaki diğer açılar da göz önüne alındığında güzel, büyütücü, olumlu bir ilişkiniz olduğu açıkça görülüyor. Uyum haritanızı çıkardığımda Venüs hep ön planda gözüküyor. Onun Venüs'ü sizin Yükselen aksınız üzerinde bulunuyor. Birlikte hoş, sakin, güzel ve uyumlu bir portre çiziyorsunuz. Bebeğinizin doğum haritasında da aile, kökler, ebeveynleri gösteren alan şimdi sözünü ettiğim kavuşum ile başlıyor ( Eşinizin Venüz'ü ile sizin yükseleniniz bu alanı kesiyor ) Bütün bunlar çok güzel. Ailede, huzur, güzellik, zerafet ve uyum var.  
Doğum haritası da tıpkı bir canlı organizma gibidir; aynı kalmaz. Bizler de zaman içersinde değişir, gelişiriz. Ben bu bağlamda sizin haritanızı yaşınız kadar ilerletip güncellediğimde ( progres harita diyoruz buna ) eşinizin iletişim ve algılamayı tanımlayan Merkür'ü şu anda sizin haritanızda önemli bir alanla kavuşum halnde. Kısacası aranızdaki dostluk, iletişim, paylaşımlar ön planda. Hareketli bir dönemin içinden geçiyor da olabilirsiniz. ( Taşınma, planlama, organizasyon gerektiren işler??? )

Sonuç olarak gerek elementleriniz, gerekse burçlarınızın nitelikleri açısından birbirini dengeleyebilecek bir alt yapıya sahip olduğunuz görülüyor. Sahip olduğunuz bütün bu olumlu özellikleri bir ömür boyu sürdürmenizi yürekten diliyorum... 
Çok sevgiler hepinize...

Düzenleyen Gamze Özşahin - 29 Mar 2008 Saat 20:12
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2008 Saat 01:10
Gamze hanim bugün ikinci kez benim cok mutlu olmama vesile oldugunuz icin cok tesekkür ediyorumEmbarrassedInanin kizim icin yazdiklarinizi okuyunca kendim icin sorduklarimi unutmustum bile. Yine cok güzel yorumlarda bulunmussunuz.Insallah bu yazdiginiz güzellikler ömür boyu bizimle olur.

Tekrar tekrar tesekkürlerimizi sunuyorum, Allah islerinizi rast getirsin.

SevgilerClownClownClown
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2008 Saat 17:26

Gamze hanim bugün ikinci kez benim cok mutlu olmama vesile oldugunuz icin cok tesekkür ediyorumEmbarrassedInanin kizim icin yazdiklarinizi okuyunca kendim icin sorduklarimi unutmustum bile. Yine cok güzel yorumlarda bulunmussunuz.Insallah bu yazdiginiz güzellikler ömür boyu bizimle olur.

Tekrar tekrar tesekkürlerimizi sunuyorum, Allah islerinizi rast getirsin.

SevgilerClownClownClown

Çok naziksiniz. Çok teşekkürler ediyorum. Beni mahçup ettiniz.

Siz değer bilen bir insansınız. Hayatınızdaki en önemli şey olan ailenizin de değerini çok iyi bileceğinizi tahmin edebiliyorum. Tüm sevdiklerinizle mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yaşam diliyorum size.
Sevgilerimle...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.