|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zehrakutlu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zehrakutlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ara 2016 Saat 14:35 |
5 aylık bir oğlum var . 4 gün hiç kaka yapmadı. Son iki gündür 4 kere çok sıvı olmasa da sarı turuncu renkte kakasini yaptı. Şimdi ise kakasin da yumurta akı kıvamında büyükçe bir parça vardı. Bunun için endiselenmelimiyim. Doktora goturdugum de ilaç serum diye bebeği daha da kötü hale sokacaklar diye goturmedim. Sık sık emziriyorum ve iki gündür dört beş damla su iciriyorum acaba sudan mikrop kapmış olabilir mi ? Ilginiz için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishal diyebilmek icin; kaka sayisinin gunde:7'den fazla olmasi gerekir. Hicbir sey yapmayin. Kilosuna bakin, fazladan kilo alisi varsa, fazla yedigi icin o sekilde kaka yapar.
|
|
![]() |
|
Zehrakutlu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zehrakutlu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet son bir haftadır kısa süreli sık sık emiyor . Teşekkür ederim. Iyi çalışmalar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|