|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NURSENGOK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2015 Saat 10:25 |
Hocam merhaba,
6hafta 5 günlük oğlum var. Bu sabah altını temizlerken kendini kastı ve yumurtalığının sol tarafı şişti. Yani kasmadığında sorun yok. Ama kastığında sadece sol tarafı çok bariz bir şekilde ve irice bir şişlik çıktı ortaya. Bu bir rahatsızlık olabilir mi? Ürolog bakmalı mı? Ya da hangi branj ilgili? Bir de benim yediğim herşey ben de gaz yapıyor. Sütten oğluma geçiyor mudur gazım? O yüzden çoğu sebzeyi, özelliklede çikolata(!) yiyemiyorum :) süt içemiyorum vs. zaten çok gazlı bir bebek. O yüzden dikkat ediyorum. Teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Gordugunuz sislik: Hidrosel'dir.. Karin icindeki "Periton sivisi", cocuk ikindiginda, torbaya iner, sonra kendiliginden emilir. Zamanla kendiliginden iyilesecek, sakin elletmeyin.
2- Sizin yediklerinizden, bir tek aromatik maddeler(sarimsak, sogan ve pastirma cemeni gibi) kokular gecer. Siz hic, sagilmis anne sutunde, gazli iceceklerde oldugu gibi hava habbecikleri gordunuzmu??? Gaz ile ilgili eski maileri ve makaleyi (Yeni Doganin Ozellikleri) okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|