|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selen i. ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2014 Saat 03:39 |
merhaba hocam..16 aylık kızım yürümüyor. biz ayağa kaldırıp kanepeye dayayınca isterse 10-15 dak ayakta duruyor. ama sıralamıyor. daha öncede 12 aylıkken ayaklarının üzerine basmadığı için size sormuştum. dvit ampül içirmemi söylemiştiniz. içirdim. 1-2 ay sonra basmaya başladı. adım atarken koltuk altlarından tutuyoruz. yürümek için çok istekli değil. kendisi biyerlere tutunarak ayağa kalmıyor. normalmi hocam? yapabileceğimiz birşeyler varmı yürümesi için? teşekkür ederim ..
Düzenleyen selen i. - 08 Haz 2014 Saat 03:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normaldir, bazi bebekler gec yurur...
Yurumesi gecikmis bir bebege "erken yurutme" tedavisi verenler(!) var. 6ay-1 sene icinde, kesin yurutuyorlar...Yerseniz!!! Hele biraz kilolu ve uzun boylu ise, dahada normaldir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|