Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yuvadaki ögretmenler hakkinda
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYuvadaki ögretmenler hakkinda

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
semy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: Yuvadaki ögretmenler hakkinda
    Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2008 Saat 22:42
Merhaba Özlem Hanim,
benim 21 aylik bir oglum var bundan 3 hafta önce yakinimizda bir yuvaya verdik. Yuvada kamera yoktu yani internetten izlenmiyordu. Oglumu daha ilk günü 3 saate yakin aglatmislar cocugun yüzü sismisti almaya gittigimde neymis normalmis.. E hadi dedim belki olabilir. Daha sonraki gün oglumun ögretmeninin sinifta cocuklara nasil bagirip cagirdigini duydum o da tesadüfen pencereleri acikti. kulaklarima inanamadim.Sevginin s si yoktu ögretmende felaket kötü bir tonla konusuyordu. Bende Cocugumu o yuvadan hemen aldim. Bana ne olur söylermisiniz bunlar normalmi diger yuvalardada bagiriliyormu cocuklara?oglumu aldim ama ben öyle sevinmistimki artik bir is bulup yine ise dönebilirim diye, simdiyse son derece depresyondayim ne yapacagimi hic bilmiyorum. Lütfen ban abir yol gösterin Baska bir yuva denesemmi yoksa oglum daha cokmu kücük? sevgiler

Akin osman in annecigi
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2008 Saat 00:23
ilk 3 yıl tercihen tek kişinin bakması uygun olursa da günümüz koşullarında dah küçük yaşta da çocuklar yuvaya ya da oyun gruplarına gönderilebiliyor. ancak yuvanın seçimi gerçekten önemli. en fazla 3-5 çocuğu bir öğretmen veya bakana birinin düşmesi ve sözünü ettiğiniz bağırmalarının çok minimum düzeyde olması gerekiyor. bu özellikleri taşıyan yuvalar var. o yüzden yeni bir yuva bulmayı deneyin. hemen işi bırakma yoluna gitmeyin.
özlem
Yukarı Dön
semy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2008 Saat 17:54
cevabiniz icin cok tesk.ederim:) artik baska bir yuva arariz bizde:))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.