|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mugedelii ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağu 2017 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mugedelii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2017 Saat 12:40 |
Merhabalar benim oğlum 32 haftalık doğdu su an 7 aylık 3. Ayından itibaren yüzü kızarıp kabardi ve ayni anda kaşıntı vardı kafasını ve yüzünü kasiyordu doktora goturdum sut alerjisi var deyip mamayi değiştirdi anne sütü hic emmesi çünkü su an anti alerjik mama yiyor yüzü geçti ama hala kasiniyo genellikle de uykusu gelince 10 15 dk boyunca sürüyor kaşıntı birde uykusu hic derin değil yatağa koyar koymaz uyanıyor gece uyku içinde sağa sola donuyor ağlıyor uykusu hic düzenli değil yardımcı olabilir misiniz
Düzenleyen Gamze - 02 Eyl 2017 Saat 04:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala ogrenemedinizmi??? Turk doktorlari her kasintiya; Allerji derler.. Onlara gore; Her oksuruk Astim( Simdi artik; Zaturre diyorlar), her kusan Reflu'dur!!! Allerji ile yakindan uzaktan hicbir alakasi yok!! Eskisi gibi besleyin.. Yapacaklariniz: - Terletmeyin, her gun banyo yaptirin. - Burun temizligi yapin, burun boslugunda, sumuk kurumasin.. - Banyolarin sonunda; yuzunu tulbent ile "kese yapar gibi" silin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|