Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yüzde ve kolda yanik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yüzde ve kolda yanik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aybükeberk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 80
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybükeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yüzde ve kolda yanik
    Gönderim Zamanı: 06 Tem 2024 Saat 21:06
Hocam merhabalar. 15 aylık oğlum ablasını cimnastik dersi bitimine kadar beklediğimiz salondaki sıcak sebil suyu ile yüzünü ve kolunu yakti. Hemen Baskent üniversitesi hastanesi yarım saat içinde götürdük. Yüzünde bir lira kadar ikinci derece yanik ve koltuk altında  aynı şekilde yanik oluştu. Sag üst kol kismida yandı. Hocam hemen tedavi edilmeye başlandı. Ama benim içim hiç rahat değil. Sarışın bir bebek yüzünde iz kalır diye çok korkuyorum. Yüzündeki yanigina terramycin ve hydrogel kullanıyoruz. Birinci derce yanik yerlerine madecassol sürüyorum. Yüzünü bebek şampuanı ile yıkayıp sonra bu ilaçları iki saat aralıkla sürüyorum. Inanilmaz kötü hissediyorum kendimi. Bebegimi koruyamadim. Tedavide doğru yolda miyiz bilmiyorum?  Profesör muyene etti ama sizinle paylaşmak istedim. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybükeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2024 Saat 21:54
hizliresim.com/6ftz4y4
hizliresim.com/sofdzpc
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybükeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2024 Saat 08:50
https://hizliresim.com/oc92ff5 hocam gece yüzünü kasidi. İlaçlarını sürdüm. Sararma var bazinyerlerde. Hocam enfeksiyon mu kapmış. Kalbim sıkışıyor artık. Yüzeyi temizlemek gerekiyor mu ?

Düzenleyen Aybükeberk - 07 Tem 2024 Saat 08:57
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120947
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2024 Saat 09:29
2. derecede yanık! Sadece Furacin merhem, günde:2 defa sürün açık kalsın. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybükeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2024 Saat 10:36
Hocam sari kısım enfeksiyon mu ? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120947
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2024 Saat 11:07
Ölü deri kalıntıları. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybükeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2024 Saat 11:45
Allah razi olsun hocam. Onu sanırım temizleyecekeler yarın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.