Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - YÜZÜNDE KIZARIKLIK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYÜZÜNDE KIZARIKLIK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ANLSYLSNL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ANLSYLSNL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: YÜZÜNDE KIZARIKLIK
    Gönderim Zamanı: 27 Eki 2014 Saat 14:31
HOCAM MERHABA İKİ AYLIK OĞLUM VAR VE İLK DOĞDUĞU GÜNDEN BERİ YÜZÜNDE LEKE LEKE KIZARIKLIK VAR VE MSTLANIN YÜZ KREMİNİ KULLANDIK VE KISA ÜREDE GEÇMİŞTİ DOKTOR CİLDİ ÇOK HASSAS DEMİŞTİ ŞİMDİ GÜNDÜZLERİ BİR ŞEY YOK SABAH UYANDIĞINDA YÜZÜNDE LEKE LEKE KIRMIZI NOHUT TANESİ BÜYÜKLÜĞÜNDE LEKELER OLUYOR ÖĞLEDEN SONRA GEÇİYOR  BUGÜN DE İK KAŞININ YARISINA KADAR KIZARIK VE PÜTÜR PÜTÜRDÜ YİNE KREM SÜRDÜM HAFİF ŞİMDİ PEMBELEŞMİŞ  BU HER SABAH HEMEN HEMEN OLUYOR NORML MİDİR YÜZÜNÜN HERHANGİ Bİ YERİNDE OĞLUM SARIŞIN VE BEYAZ TENLİ TEKRAR BAŞKA Bİ DOKTORA GÖTÜRMELİ MİYİM SİZCE ÖNEMLİ BİR ŞEY OLABİLİR Mİ NE YAPMALIYIM ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119736
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2014 Saat 19:15
Sicak tuttugunuz icin ( yok, buna sicak tutma degil, pisirmeye tesebbus etmek denir) oluyor... Odasi:18-20 derece olsun, Cok giydirmeyin, basini ellediginizde, elinize terli gelmesin. Her gun banyo yaptirin. Sizinde belirttiginiz gibi, sarisin-beyaz tenli cocuklar, normal sicaklikta bile bunalirlar.. Sicagi hic sevmezler. acin ustunu ve ustu sizden 1 kat daha az olsun.. Merak etmeyin cocuklar usuterek hasta olmazlar... Bunu dunyada bir tek Turk doktorlari sacmalarlar..
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 257
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2014 Saat 16:56
Hocam bu giydirme meselesi 2 ve 3 yaşındaki çocuklar için de geçerli midir??
Ben gece tulum giydirirsem sucuk gibi terliyorlar sabaha karşı tüm  vucutları buz gibi oluyor...
Giydirmezsem pijamayla yatıp üstlerini açıyorlar bu sefer de terlemeden sabaha karşı yine vucutları serin oluyor..
Ben bu sene sadece pijama giydiriyorum...Ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum. Biraz üşüyorlar ama ne yapayım bilemedim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119736
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2014 Saat 19:27
Aynen gecerlidir... Basi terlemeyecek kadar giydirin... Bilhassa acik tenlilerde daha dikkatli olun...
Turklerin sandiklari gibi; "Usumekle" hastalik olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.