Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yüzündeki kızarıklık ve anne sütü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyüzündeki kızarıklık ve anne sütü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
handesar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Konu: yüzündeki kızarıklık ve anne sütü
    Gönderim Zamanı: 05 Mar 2009 Saat 13:56
Merhaba Kadir bey,

Size birkaç sorum olacaktı.
İlki, Kızım şu an 14 aylık olmak üzere. Yüzünde bazen kızarıklık isilik gibi sivilce ve kuruluk oluyor. Terletmediğimi düşünüyorum. Yediklerinden olabilirmi diye düşünüyorum. Bir doktor bana topickrem sonrasında da basiscrem sürmemi önermişti.
Bir ara topic krem sürdüm geçmişti. Sonrasında basis kremi önerdi. Ama size bir danışmak istedim bunların çocuğa bir zararı varmıdır. Yüzündeki kızarıklıklar için siz ne önerirsiniz.

Bir sorumda şu, ben kızımı hala emziriyorum ama doktorum yemek yemeden emzirirsen karnını su ile doldurmuş olursun anne sütünün besleyici bir değerinin kalmadığını söyledi. Kızım istediğinden sütümde var emziriyorum. Ama bazen gece yemek yemek istemediğinden anne sütü ile uyumak istiyor ve uyuyor. Bende vicdan azabı duyuyorum.
Sizce bu yaşta anne sütünün besin değeri nedir? Sütüm olduğundan ayrıca inek sütüde vermeye gerek duymuyorum.
Görüşlerinizi bekliyorum.

Çok teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2009 Saat 14:28
Anne sütü herzaman en iyi gıdadır. Siz o mamacı doktorları dinlemeyin. Benim hastalarım arasında sadece anne sütünü 2 sene veren anneler oldu. Çocuklarında hiçbir şey eksik değildi. Zor iştir, kabul ediyorum ama denemeye değer. 1982'den beri 5 anne yapabildi.Siz gittiği kadar anne sütünü öncelikle verin.
Yukarı Dön
handesar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2009 Saat 15:13
Kadir bey, ilk sorum içinde öneride bulunabilirmisiniz.Tşk.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2009 Saat 15:38
Kremlerin bir zararı yok, ama siz genede sıcak tutmadığınızdan emin olun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.