|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Apsim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 18:16 |
Hocam kizim 10 yaşında 1 haftadır öksürüyor balgamlı bir öksürük.ayricagrıp de olmus burnuakıyor genizakıntısıvar.hic ateşlenmedi .öksürüğün ilk başladığı günlerde bir gece 3 kerekustu.sonra geçti.Amaiştahsız.bu gun dr a götürdüm.akciğer filmi istedi ve zatürre dedi.ben de hocam hic ateşlenmedi ama dedim.olsun zatürre olmus bu cocukdedı.1makrol 1agumentin verdi.ve bricanylsurupverdi.boyle birsey mümkünmu.sizin öksürük tablonuzuinceledim.mumkun görünmüyor zatürre olmasi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu senenin, moda SAHTEKARLIGI: "ZATURRE".... Bu seneye kadar bu sahtekarlar her oksurene; Astim veya allerji diyorlardi, iplikleri iyice pazara cikinca, bu yeni sahtekarliga yoneldiler.. Sakin bu ahlaksiz sahtekarlara inanmayin.. Niye, oksuren cocugu bu Turk doktoralrina goturursunuz ki!!! Ya Astim der, yada Zaturre...Siz hic Turk doktorlarinin, Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuzmu?? Siz cocugunuza: HER oksurdugunde, bu sahtekar, ahlaksizlara kanip, Rontgen mi cektireceksiniz?? Her Akciger rontgeni cektirdiginizde, ilerde Tiroid kanseri olma IHTIMALINI arttiriyorsunuz!!! O tabloyu oraya SUS OLSUN diye koymadik.. Sahsen benim artik Turk doktorlarina hic guvenim kalmadi.. Kendi gobeginizi kendiniz kesin ve bu sahtekar Turk doktorlarina gitmeyin.. Bunlarda Allah korkusu bile yok.. Birakin faydayi, ZARAR veriyorlar! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|