|
Zayıf bebek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Htc0144 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 May 2024 Saat 00:28 |
Hocam 7 aylik 7 kilo olduk kilo alimiz cok az kiz bebek 3400 dogmustu halbuki suan bazi nedenlerden dolay emziremiyorum mama ve gunde 3 ogun el gida seklimde gidiyoruz ama kilo alimi iyice dustu aptamil veriodum kilo aldirmadi bebelac gold veriyorum oda pisi yapti baga kirmizi oldu ( onhn icin ne kullanabilir) suan icin ne yaoabilir ne verebilirim kilo alsin diye oaikolojim bozuldu baya bu duruma degerlerinde bir sorun gorulmedi baska mamayami gecsem bilemedim 🥲
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anne sütü olmayınca. NİYE "süt tozlarını" kullanıyorsunuz?? Kutu sutlerini SOĞUK olarak ve az şeker
ilavesi ile verin. Günde en az 600ml almasına gayret edin. O "süt tozlarına" verdiğiniz paralara yazık! İlgili konuları da okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|