Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zayıf bebekler için kalorili yemek formu olsunmu?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuzayıf bebekler için kalorili yemek formu olsunmu?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 12>
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2234
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2009 Saat 10:07
ahh ahhh benim kızımda çok zayıf 22 aylık 10 kilo. çok üzülüyorum Cry Cry Cry Cry
bazen doğru düzgün birşey yemiyor. çok hareketli bütün gün evin içinde koşturur.
bir arkadaşımdan iştah açıcı şurup duydum kızlar. varmı kullanan. onunda bir tanıdığı kullanıyormuş. ona ismini sorup bana söyleyecek. sizlerden kullanıp fayda göreniniz varsa yazsın lütfen. son çare doktora sorup bunu kullanmayı düşünüyorum.

Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 20:48
Orjinalini yazan: happy happy Yazdı:

ben kafayı yedim oğlum 11 yaşında 28 kilo iştahı yok hiçbişey yemiyo ne yapcağımı şaşırıyorum.
Şükran Allah  sabır versin...
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 19:18
En iyisi sorun yapmamak,hiç bi işe yaramıyo çünkü uğraştıyosun ama sadece kendini yıpratıyosunTongue
kızım öğlen kalktı,saat 2 de kahvaltı yaptı düşünün,1 yumurtaConfusedve onla duruyo,elma yemedi,puding yemedi şimdi poğaça verdim biraz yedi sütle onlada yatar gece 2 deConfused
Yukarı Dön
happy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 258
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 19:12
ben kafayı yedim oğlum 11 yaşında 28 kilo iştahı yok hiçbişey yemiyo ne yapcağımı şaşırıyorum.
Yukarı Dön
pisim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2008 Saat 01:18
merhaba
Ihlamur istah acmaktan ziyade sanirim sut kadar tok tutmuyor o yuzden. Bir de kilolu bebeklerin menusunde genelde muhallebi de var.
Sevgilet
Yukarı Dön
ADA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2008 Saat 01:11
MERHABA AKADAŞLAR BENİMDE 11 AYLIK BİR KIZIM VAR YEMEK YEMIYOR EN BÜYÜK PROBLEMIMIZ BİRDE UYKULARI ÇOK DÜZENSİZ NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM GÖTÜRMEDİĞİM DR. KALMADI KAFAYI YİYCEM BİRİ BANA YARDIM ETSİN ALLAH AŞKINA,
Dead
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2008 Saat 15:15
Orjinalini yazan: begumfunda begumfunda Yazdı:

herkese kolay gelsin demekki nerdeyse bütün annelerin sorunu yemek
benim kizim da cook istahsiz simdi üc yasinda 10 kilo cok zor yemek yiyor ve cignemeyi cok zor ögrendi  kizim simdi kendi yiyor ama hala et gibi seyleri gevemiyor cok zorlaniyoruz oysa oglum simdi yeni yasina girdi ve inanin ne versem yiyor üstüne hic düsmedik hazir satin alinan seyleri kabul etmedi hep evden yedirdim simdide biz ne yersek yiyor ...
 gerci cocugun icinden gelen bisey ama yimiyen cocuk cok zor bende kizima sürekli kilo aldiracak saglikli seyler yedirmeye calisiyorum ... bizimle birlikte oturur masaya ama yemegini yemesi yarim saati gecer ve sadece 2 kasik yemistir ... bende ne yapacagimi bilmiyorum bebeklik döneminde sadece süt le büyüdü desem yeridir yani .. 
ya ben simdi görüyorum yanlis yazmisim 3 yasinda kilo16 dr nirmal diyo ama burda yasidina gör baya az gibi geliyor bana...
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 09:30
ifoşum benim kızımda bu aralar benim yedirmeme izin vermiyor ben yedirince bir iki kaşık zorla yediriyorum ama kaşığı eline alınca koca bir tabağı bitiriyor maşallah bence sizde verin çocukların eline kaşık varsın kirlensin eviniz benim halılar kanepeler ne halde bir görseniz olsun ama o yesinde bu aralar sibelden öğrendiğim birşey daha önce kızım yoğurt yemiyordu şimdi sütle sulandırıyorum bayılıyor sizde bir deneyin tavuk baget  haşlayıp veriyorum eline onuda çok seviyor kadir bey günde 500 mg süt içiyorsa bir köfte büyüklüğü kadarda yemek yiyorsa yeter ona dert etmeyin diyor

Düzenleyen mine - 12 Eki 2008 Saat 09:31
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.