Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
gizem
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
|
Konu: Zayıf olanlar daha mı kolay doğum yapar? Gönderim Zamanı: 11 Haz 2009 Saat 11:58 |
Hamilel kaldığımda 48 kiloydum şimdi 33.haftamdayım ve 60kiloyum, kollarım bacaklarım hala eskisi gibi, sadece karnım var yani.
Merak ettiğim şey şu zayıf olanlar daha mı kolay doğum yapar?? böyle birşey var mı?
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7772
|
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2009 Saat 12:46 |
Hayirli dogumlar canim.
Ben de zayiftim, 12 kilo aldim kizimda, oglumda daha az... Hic boyle bir sey duymadim. Kizimin dogumu zor oldu, oglumun kolay. 
|
|
 |
kumru
Altın Üye
Puanlar: 2481
|
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2009 Saat 12:55 |
kolay bir hamilelik ve sonrasında kolay bir doğum dilerim. zayıf olanlar daha kolay doğum yapar diye birşey yok. hormonlarınla, çatının açıklığı ile, ruhsal durumun, kaslarının gücü, genetik faktörler, bebeğin konumu, bebeğin büyüklüğü... bunlar etkil kolay / zor doğumda ama olabildiğince az kilo almanı tavsiye ederim, sonra vermesi çok zor oluyor
|
|
 |
gülgün
Kıdemli Üye
Puanlar: 1398
|
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2009 Saat 13:11 |
Hayır bende aynı senin gibiydim sadece 13 kilo aldım.doğumun kilo olması biraz boy uzunluğuna dikkatli beslenmeye birde hepimizin bildiği gibi çap genişliğine bağlı ama sen yinede sakin ol Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 10021
|
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2009 Saat 15:51 |
ole birşey yok çatı muayenesinde zaten sana gerekli açıklamayı söleyeceklerdir ben sezeryan oldum çok kilo almıştım bebeğim küçüktü doktar dayan rahat doğurursun bebeğin küçük kanalda demesi bile bana kafi gelmedi .
hayırlı doğumlar canım 
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 11:45 |
Bende 46-48 kilo civarıydım hamile kalmadan önce,61 kiloyu gördüm tartıda,kızım 4 kilo olunca normal doğuma kadar dahada kilo alır riskli diye sezeryan oldum  halbuki aşırı yürüyodum son güne kadar çalıştım ama sezeryan oldum,zayıf ve şişmanlıkla alakası yoktur kolay doğumun bence,İfonun dediği gibi çatı ya başlı bu durum..
Kolay doğumların olsun 
|
 |
emre
Altın Üye
Puanlar: 4053
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 12:15 |
Canım tamamen çatı ve kalçayla ilgili bi durum bu  doktorunla konuştun mu? hayırlı doğumlar dilerim
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8112
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 12:19 |
açıkçası bir bilgim yok ama alakasız bence.. sanmıyorum ben
|