|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117874 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2016 Saat 18:09 |
Gazetelerde, ha bire, Zika virusu ile ilgili haberler cikiyor, merak etmeyin... Zika virusu, Gripler gibi, Solunum Yolu ile bulasmiyor. Cok ozel bir SIVRI SINEK araciligi ile bulasiyor. O sinek de Turkiye'de YOK!!! O ulkelerden gelenler, o sinek ile isirilmis ve hasta olabilirler ama kimseye bir sey bulastirmazlar.
|
|
![]() |
|
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ben de tam bunu yazmak için açtım yazınızı gördüm:) cok tesekkur ederım. Avrupa ülkelerine sürekli gidenler için tehlike var mı güney amerika dıyor ama
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekürler hocam iyiki varsınız
![]() |
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
![]() ![]() ![]() ![]() |
sinek yok hastalık yok ama güya uyarı için haberler gazeteler felaket tellalı gibiler.. teşekkürler hocam iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117874 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben MALLARIMI gayet iyi bildigimden, onlemini alayim dedim..
|
|
![]() |
|
kartanesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kartanesi
Hocam,bizi de iyi biliyorsunuz.Ben de hamile old için ordan ta buralara hastalık gelir mi diye korkmuştum.
Tekrar teşekkürler.
|
|
http://imageshack.us/
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|