Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zor kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzor kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynepsena Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Konu: zor kaka
    Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2012 Saat 20:01

kadir bey kızım 21 günlük sadece anne sütü alıyo.10 gün günde 5 kere sulu kaka yapıyordu benim bacaklarını karnına doğru ittirmemle.şu 1 haftadır kaka yapmakta zorlanıyo krize giriyo.köpük köpük yapmaya başladı.ben yardım ediyorum zeytinyağıyla uyarıyorum ancak öyle yapıyo.bugünde 3te ağlamya başladı 6 ya kadar katılarak ağladı.kayınvalidem sabun yaptı ancak öle yaptı.oda çok doldurmamış.kabız değil ama neden kendi yapamıyo.başka bi sıkıntısı yok.alttan gaz çıkartıyo ama çok ağlıyo..sizce bi sorun varmı.ne yapmam gerekiyo hep benim yardımımla yapcak.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120599
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2012 Saat 09:43
20. gün akşamı "gaz problemleri" başlar. Sıkıntısı kaka değil gaz. Eğer gazını iyi çıkaramıyorsanız; hıçkırık ve yellenme de artmıştır.
Diğer bir sebep; aşırı besliyor olabilirsiniz. Bu durumda da; cıvık ve "altın sarısı" olması gereken kaka yaşil renk alır. Buda çocukta sıkıntı yaratır. Meme araları ortalama 3 saat olmalı. Erken saatte meme isterse, memeden önce bir gazını çıkartmayı deneyin. Bunlar çok anlatıldı; bilhassa "Alt forum" daki yazıları okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.