|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lorderco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2015 Saat 15:34 |
hocam almanyadan eltime zylamofır istemiştim ona başka ilaç verişler bunu kullanabilir miyim oğlum 13 aylık ne kadar kullanmalımıyım eczaneden kadın türkiyenin florur değerleri nasıl diye sormuş bu konuda siz ne dersiniz bu ilacı nasıl kullanmalıyım ?
|
|
![]() |
|
lorderco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
hocam Almanyada eltim çocuklarına dvitli olanını kullanıyormuş devlet bedava veriyormuş ben dvitaminsiz olanını istedim .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buda olur, ayni sey.. D vitaminli olanlar, Turkiye icin Pratik degil.
|
|
![]() |
|
hocam çok teşekkür ederim süt ürünleriyle verilirse etkisi azalır mı ? birde araştırma hastanesinde bi doktor ballı süt gelişimi durdurur demiş böyle bir şey olabilir mi ? bebekten dolayı eski sorulara bakamadım ..:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Evet, Fluor; sut ve sut urunleri ile birlikte verilmez.
2- "Balli sut" gelisimi filan azaltmaz, resmen k..ndan uydurmus. Ne arastiriyorlarsa!!! Bunca seneden beri, ise yarar bir sey bulduklari gorulmedi!! Bulduklari tek sey; "Sahtekarlik" yontemleri.. Halki nasil aldatirlar, nasil kaziklarlar onun pesindeler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|