|
zymaflour bulmak için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 89101112> |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara Batikent'teki bir eczaneden temin ettim. Anlaşmalı deposundan getirtti.
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
ulucihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben linki hocamıza böyle bir ilaç var onay verirseniz kullanacağız diye paylaşmıştım ve hocamız da onay verdi, dolayısıyla sizin yapmanız gereken yakınınızdaki eczaneden bunu temin etmek olacaktır, iyi günler
|
|
![]() |
|
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 336 |
Kendi adıma cok cok teşekkür ederim yurt dısı baglantmz yok bir türlü geyirtemiyorduk içim içimi yiyordu Allah razı olsun iyiki sordunuz sayenizde bizde faydalandık. Etrafmzdakilerde. Hem fiyatı cok uygun 1 senelik depoladık. Son kullanma tarihi yenilendikce de almaya devam edicez. Gercekten cok cok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 207 |
Bizde Okmeyda'nında eczacımıza söyledik ,depodan getirdi .Tarih yenilendikçe tekrar alacağız .Paylaşım yapanlara tşk ederim .
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Ugurlu1 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Merhabalar Ankara'da ikamet ediyorum. Hiçbir eczanede dentiflour bulamadım. Zymaflour Dentiflour vb muadili olan çocuğum için kullanacağım flor tableti arıyorum anneler. Bilgisi olan ulaşabilen elinde fazla olup satmak isteyen varsa ulaşabilir mi bana lütfen?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109929 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef, Turkiye'de, Ister doktor, ister dis hekimi olsun, butun Saglik calisanlari, cocuklarin dislerinin
korunmasindan hoslanmazlar.. Kendi islerine geldimi, (cok daha yogun Fluor ihtiva eden) Fluor kaplama icin diller dokerler, ama cok daha ucuz olan AMA onlara CIKAR saglamayan Zymafluor veya Dentifluor icin, en korkutucu senaryolari, ahlaksizca soyleyip, hastalari korkuturlar. Amerika'da, bu Fluor, cocuklarin disleri curumesin diye, "Sehir sebeke suyuna" ilave edilir!!O yuzden bu ulkede Fluor ayrica kullanilmaz. Turk discileri, bunu bile suistimal edip: "Efendim, Amerikada bile bu ilac yasaklanmistir, kullanilmiyor" deme sahtekarligini yaparlar. Ondan sonra da, kucucuk cocuklarin disleri curudugunde de: " Anestezi altinda tedavi yapilmasi lazim" diye aileleri 2-3 misli masraflara sokarlar. Bu SAHTEKARLARIN, hicbir aleyhte yaygaralarina kanmayin. Goruyorsunuz, Turkiye'nin baskenti Ankara'da bile bir Allahin kulu doktor-disci cikip da cocuklarin dislerini korumak icin en ufak bir girisimde bile bulunmaz. Istanbul'dan getirtin veya internetten almaya bakin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Oca 2022 Saat 18:59 |
|
![]() |
|
Ugurlu1 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
İnanın yana döne arıyoruz Kadir Bey. İnternetten satın alabileceğimiz bir site var mı acaba temin eden anneler yönlendirme yapıp link bırakabilir mi ? İstanbul'dan da yakın zamanda temin eden birileri varsa eczane ismi paylaşabilir mi lütfen
|
|
![]() |
|
Tek tek ecza depoları da dahil arıyorum ben ulaşamadım arkadaşlar ulaşan temin eden arkadaşlar yardımcı olsun hepimize
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 89101112> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|