|
|
zymaflour bulmak için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 8910 |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara Batikent'teki bir eczaneden temin ettim. Anlaşmalı deposundan getirtti.
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
ulucihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben linki hocamıza böyle bir ilaç var onay verirseniz kullanacağız diye paylaşmıştım ve hocamız da onay verdi, dolayısıyla sizin yapmanız gereken yakınınızdaki eczaneden bunu temin etmek olacaktır, iyi günler
|
|
![]() |
|
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
Kendi adıma cok cok teşekkür ederim yurt dısı baglantmz yok bir türlü geyirtemiyorduk içim içimi yiyordu Allah razı olsun iyiki sordunuz sayenizde bizde faydalandık. Etrafmzdakilerde. Hem fiyatı cok uygun 1 senelik depoladık. Son kullanma tarihi yenilendikce de almaya devam edicez. Gercekten cok cok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
chora ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
Bizde Okmeyda'nında eczacımıza söyledik ,depodan getirdi .Tarih yenilendikçe tekrar alacağız .Paylaşım yapanlara tşk ederim .
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 8910 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
|