|
zymaflour bulmak için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 15> |
Yazar | |
Linam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende ebaydan almıştım, kargo ücreti ödememek için free shipping seçeneğini tıklatın. tek kötü yanı bizim ülkemizdeki gibi 400 lük değil, içinde sadece 100 tane var..
|
|
![]() |
|
Austinpowers ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Tem 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Austinpowers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zymaflour isteyenler, elimde 3 kutu mevcut, italya'dan fazla, geldi isteyene verebilirim.
|
|
İpek hanım 1 yaşında, 8,3 KG, 78cm oldu. (25.06.15)
|
|
![]() |
|
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
Meraba nasıl ulaştırabilirsiniz
|
|
![]() |
|
Austinpowers ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Tem 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Austinpowers
İstanbul içi teslim yapabilirim. Siz şehir dışında gözüküyorsunuz.
|
|
İpek hanım 1 yaşında, 8,3 KG, 78cm oldu. (25.06.15)
|
|
![]() |
|
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
Evet maalesef
|
|
![]() |
|
gamzencan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gamzencan
Ben Ankara da yaşıyorum
alıcı ödemeli kargoya vermeniz mümkün olabilir mi size zahmet olmazsa teşekkürler
|
|
![]() |
|
MEHTAP BOSTANCI ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MEHTAP BOSTANCI
merhaba bende
zymaflour arıyorum ama bulamıyorum.Austinpowers sizden nasıl edinebilirim. önümüzdeki hafta şehir dışındayım ama bir sonraki hafta döneceğim, üsküdar da bulunuyorum. almak isterim.
|
|
![]() |
|
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Tesekkurler..bende bu siteden sipariş verdim 2haftada ulaştı . Ve kullanmaya basladım 0.25
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 15> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|