|
zymaflour bulmak için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567 15> |
Yazar | |
mertata ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar
acaba bunun ne olduğunu biri bana açıklayabilir mi? netten baktım fakat anlayamadım..diş için falan diyor???
|
|
![]() |
|
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
ebaydan aldım ama hala gelmedi kargo süresi ne kdr acaba
|
|
![]() |
|
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
ürünler taylanddan geldi orjinalliğini nasıl kontrol edebilrim.Hala emin olmadığım için kullanamadım.
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Kadir Bey'in daha önce cevaplamış olduğu mailin linki aşağıdadır.. http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49000&title=zymaflor |
|
![]() |
|
teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 626 |
Alan oldumu arkadaşlar bu adresten problem çıktı mı gümrükte el konulma felan oldu mu
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
problem yoktu 1 yıldır kullanıyorum fakat ülkemizde yaşanan so durumlardan olsa gerek şu an türkiyeye getirtemiyoruz kabul etmiyor ne yazık ki
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 626 |
Arkadaşlar temin edebilen var mı nasıl.??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567 15> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|