|
zymaflour bulmak için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 7891011 12> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108672 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sakincasi olmaz. Esasinda, "Miad" diye bir seyi yok.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Eki 2019 Saat 01:25 |
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 528 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba. Bir site buldum ama denemedim. Bilgisi olan varmı sanki Almanya'dan florur ilacı alabiliriz izlenimi verdi bana.deneyen alan var mı bu siteden ya da bilgisi olan.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108672 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siparis verirken, ilacin miligramina dikkat edin..
0-2 yas arasi :0.25mg/gun 1 tane alacak 2-4 yas arasi; 1mg tabletin yarisini alacak, veya 0.25mg'dan 2 tane alacak. (0.50mg'lik olani bulursaniz, 1 tane/gun alacak) 4 yas ve uzeri 1mg veya 0.75mg alabilir. |
|
![]() |
|
ulucihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Merhaba Kadir hocam, https://www.ilacrehberi.com/v/dentiflour-400-tablet-a69c/
linkini paylaştığım sitede Zymafluor eşdeğeri aynı etkin
maddeli (sodyum florur) Dentiflour tablet olduğu bilgisine ulaştım. Eczaneye teyit
amaçlı sordum ve 0.25 mg 100 lük tablet şeklinde 17-18 tl fiyatının olduğunu,
istersem ecza deposundan getirtebileceğini söyledi. Şayet onay verirseniz getirtip
kullanmayı düşünüyoruz. Bu vesileyle gruptaki arkadaşlardan ihtiyacı olanlarla da
bu bilgiyi paylaşmış oluruz. Saygılar |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
20 sene evvel cikmisti!! Sonra sahtekar discilerin devlete baskisi ile imalatina son verilmisti.. Tekrar cikmasina sevindim.
Bakalim ne kadar sure piyasada kalacak!! Rahatlikla kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 432 |
Merhaba floruru nerden alabiliriz.Linkteki telefonu aradim acan olmadi.Eczanenin telefonunu alabilir miyim.Çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 197 |
henüz Anadolu’ya gelmedi sanırım ben İstanbul küçükçekmecedeki arkadaşımdan istedim o buldu sağolsun.oradan temin edebilirsiniz.
Düzenleyen kader - 14 Oca 2021 Saat 23:52 |
|
![]() |
|
Kimsesizmercimek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kimsesizmercimek
Ben sancaktepede bir eczaneden aldim. Elinde yoktu, siparisle ertesi gun geldi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 7891011 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|